pondělí 6. února 2017

Strojek na vlasy a vousy

Strojek na vlasy a vousy

Zvolit si můžete jednu z poloh po mm. Nejnižší hodnota je mm, ta nejvyšší mm. Délku volíte přímo na nastavitelných hřebenech, a to pomocí kolečka. Vybírat můžete ze dvou nástavců na vlasy a jednoho určeného na zastřihování. Na zastřižení vlasů na délku maximálně mm se používá strojek na vlasy bez nástavce.


Pro velmi krátký účes se používá nástavec, který zastřihne vlasy na délku 1–mm. K zastřihnutí krátkého účesu je vhodný strojek na vlasy s nastavitelným nástavcem v rozmezí 3–mm. Ty disponují také inovativní funkcí samoostření. Unikátem je příslušenství, které obsahuje celkem různých hřebenů. Pro jednoduchost a správnost výběru je každý z nich vyhotovený v odlišné a výrazné barvě, což vysvětluje jeho název.


Jsme tým lidí, který se chce dobře postarat o Tvou image, pochopit Tvůj styl a především se postarat o kvalitu Tvých VLASŮ-VOUSŮ! Strojek na vlasy a vousy po každém použití důkladně očistěte podle přiloženého návodu. Profesionální strojky na vlasy. Pokud svůj strojek na zastřihování vlasů chcete využít pouze pro běžnou úpravu vlasů a vousů z pohodlí domova, určitě si vystačíte s běžnými strojky.


Strojek na vlasy a vousy

Omyvatelné, Indikátor nabíjení, Vodotěsné Krátké, dlouhé, přesně vytvarované linie nebo úplně oholené vousy ? Vytvořte si svůj styl snadno a bez problémů díky unikátní technologii OneBlade a buďte sami sebou. Vyberte si profesionální stříhací strojek na vlasy a svěřte se do rukou bezchybné přesnosti. Nabízíme také příslušenství jako jsou stříhací hlavice , přídavné nástavce nebo oleje, spreje a čištění. Na vousy Strojek na vousy.


Tato kategorie obsahuje střihací strojky určené primárně pro střih a úpravu vousů, a to jak pro domácí, tak pro profesionální použití. Planžetový holicí strojek pracuje na principu kmitajících ostrých nožů pod planžetami. Při holení projdou nože otvory v těchto kovových páscích a zastřihnou vousy. Lépe totiž kopíruje tvar obličeje. Nevíte jak vybrat ten správný strojek na vousy , kterým si upravíte strniště, bradku, knír nebo plnovous?


Představujeme vám test strojků na vousy. Na jednom místě shromáždili jsme všechny nejlépe hodnocené modely všech vedoucích značek na českém trhu: Philips, Remington, Braun, Babyliss nebo Rowenta. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Super levný strojek na vlasy a vousy , který ale nabízí pouze omezené příslušenství.


Také možnosti výběru délky zastřižení jsou pouze při čemž nejvyšší nastavení je mm. To může být pro část uživatelů nedostačující. Střihací strojky na vlasy , vousy , srst.


Strojek na vlasy a vousy

Na našem e-shopu naleznete nejkvalitnější střihací strojky pro domácí i profesionální použití. Nabízíme výrobky od firem Moser, Wahl a Andis, což jsou vedoucí společnosti na trhu v tomto oboru již po dlouhá desetiletí. Elektro pro kadeřníky - Strojky od Svět kadeřnictví. Nabízíme široký výběr pro profesionální i domácí použití, na vousy , konturovací. Jak vybrat strojek na vlasy.


Na našem trhu se nachází řada různých modelů strojků na vlasy. Strojky na vlasy navíc produkuje a prodává mnoho výrobců a distributorů, a proto může být v dnešní době docela časově náročné vybrat si ten správný model strojku a nastudovat si při tom všechny důležité parametry. Titanové břity s dvojitým ostřím a sníženým třením zajišťují pokožce skutečný komfort.


Přístroj umožňuje hladké oholení ihned poté, co vytvoříte bezkonkurenční střih vašich vlasů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky