pondělí 27. února 2017

Betonové stříšky na zeď

Prodej betonových stříšek Prosím aktualizujte si svůj prohlížeč nebo vyzkoušejte otevřít stránky v jiném prohlížeči. Betonové stříšky na zeď jsou ideální volbou k ukončení horní části zídek. V nabídce v barevných provedení. Nabízíme celou škálu stříšek, která zákazníky potěší nejen svou kvalitou a odolností zejména před deštěm, ale i příznivou cenou.


Více než let vyrábíme betonové dlažby, zdi, palisády, schody, tvárnice a další betonové prvky v mnoha atraktivních povrchových variantách.

Zdi, palisády, stříšky , schody. Kamenný plot skládaný Dlouhá životnost a bezúdržbovost,. Květináče na zeď Květináče na okap Květináče na zábradlí Květináče Coubi Květináče Beton Květináče Lofly Plastové truhlíky Samozavlažovací truhlíky Závěsné truhlíky Truhlíky na zábradlí Truhlíky na bylinky Misky pod kvě. Jsou jako nové, nepoužité. Prodám sloupové betonové stříšky.


Koupili jsme je s pozemkem a jen tu leží. Obklady betonové a sádrové na zeď.

Kamenné obklady se těší čím dál tím větší oblibě. Své kouzlo mohou propůjčit nejen exteriéru, ale i vnitřním prostorům vašeho obydlí. Chrání plotové zdivo a samotnou zeď před nepříznivými vnějšími vlivy, jako je déšť, sníh a mráz. Moderní betonové stěrky použijete téměř kdekoliv. Pomůže vám k tomu jednoduchý workshop, na kterém vás zaškolíme.


Vyrábíme betonové plotové tvárnice a stříšky v různých površích. Dále nabízíme ztracené bednění, které se používá pro zdění základů. Vyrábí se v provedení vibrolisovaná se štípaným čelem, vibrolisovaná bez štípaného čela a vibrolitá.


Opěrné zdi z fasádního betonu jsou mimořádně odolné vůči klimatickým vlivům, bezúdržbové. Mají prakticky neomezenou životnost, široké možnosti využití, jsou variabilní a jejich osazení je časově nenáročné. Nenašli jste Vámi hledaný produkt? Zkalkulujeme cenu Vašeho plotu, nebo si ji můžete zkalkulovat sami přímo na webu. Betonové ploty ceny, ceníky plotu, plotovek, stříšek Používáním tohoto webu souhlasíte s tím, že k poskytování služeb, analýze návštěvnosti a cílení reklam používají soubory cookie.


Betonové tvarovky je nutno zasypávat suchým betonem s nízkým vodním součinitelem, který hutníme pomocí dřevěného, nebo ocelového dusáku. Zasypávání betonem provádíme vždy po vyzdění vrstev, do výšky tvarovky pro zamezení výtoku betonu spárou na tvarovku.

Betonové květináče Hledáte robustní, těžký a trvanlivý květináč nebo truhlík na květiny? Co takhle vybrat betonové ? Pokud máte svoje vlastní představy, a i vysoce náročné požadavky, tak vám je do puntíku dokážou splnit betonové ploty na klíč. Betonové ploty jsou čím dál tím víc oblíbené, protože jsou moderní, mají dlouhou životnost, splňují ve všech směrech účel, a hlavně jsou díky použitým materiálům výrazně estetické.


Manžel stavěl a já jsem dopravovala materiál na místo. S betonem bych to nedala :-) Asi hodin jsme doslova prokecali s lidmi, kteří jeli kolem a zastavovali se, co to vlastně je za systém. Jak docílit téměř hmatatelné elegance v interiéru? Přece pomocí betonové stěrky na stěny, kterým dodá osobitý moderní vzhled. Betonová stěrka aplikovaná na zeď je totiž nejen estetická a vkusná, ale především vysoce odolná.


Já si vybrala na dělání betonové stěny letošní největší vedra, takže jsem po lehoučkém zavadnutí penetrovala každou hodinu a to masivně. Jakmile vám totiž někde beton uschne, nadobro se vydrolí na hromádku písku. Takže si nechejte kbelík s penetrací a válcem po ruce a více je v tomto případě nečekaně více.


Při zdění se používá cementová malta. Nesmí se zdít na maltu vápenocementovou. PLOTOVÉ STŘÍŠKY se používají na ukončení plotů, zídek a opěrných stěn. Pro odvod dešťových vod jsou ze spodní strany opatřeny okapničkou.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Plotové střížky se hodí. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Vyrábíme pro Vás také betonové palisády, které se používají pro vytváření terénních stupňů v zatravněných nebo ve zpevněných plochách.


BETONOPTIK - STĚRKY NA STĚNY Jednobarevné, přírodní a jednolitě hladké stěny s nadčasovým vzhledem a snadnou údržbou. Polyuretany a epoxidy Odolné a houževnaté podlahy v RAL Barvách. Hladké a snadno udržovatelné provedení domů i do práce.


BETONEPOX Jednoduché a levné stěrky s plastickým povrchem na podlahy i stěny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky