čtvrtek 16. února 2017

Držák na mobil na ruku

Ideální dárek pro ty, kteří rádi sportují, telefon vám bude na ruce skvěle držet. Pouzdro na mobil , klíče, peníze a další drobnosti Vnitřní rozměr: x cm! Vybírejte proto z naší široké nabídky běžeckých pouzder na ruku (tzv. armbands) na telefony, iPhony či mppřehrávače. Do pouzder umístíte i klíče a další drobnosti.


Držák na mobil na ruku

Tuto vychytávku jistě mnohokrát oceníte, a to nejen při běhu. Všechna tato pouzdra na mobil na běhání (24) jsou skladem na e-shopu či prodejně. Zároveň z něj můžete díky speciálním otvorům vyvést sluchátka a poslouchat tak vaší oblíbenou hudbu. Jedná se o skvělou vychytávku na kolo, kolečkové brusle, do fitka či posilovny, pro kondiční běhání, nebo na turistický výlet.


Puzdro na mobil na ruku. Pre telefóny do Informace. Dodání Česká Pošta: Odešleme v pondělí. Rádi sportujete a potřebujete mít stále po ruce svůj mobilní telefon?


Držák na mobil na ruku

Držáky na mobil na ruku. Při sportu však často není možné mívat mobil v oblečení, které nemá kapsy, nebo máte strach, že by Vám mobil při sportu mohl vypad. Radi športujete a potrebujete mať stále po ruke svoj mobilný telefón? Pri športe však často nie je možné mávať mobil v oblečení, ktoré nemá vrecká, alebo máte strach, že by Vám mobil pri športe mohol. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu.


Ottie, Baseus, CONNECT IT a dalších. Sportovní pouzdro na mobil se na ruku upíná pomocí suchého zipu. Lehké sportovní pouzdro na běhání na upevnění na ruku je vhodné pro většinu mobilů. Bezpečně a spolehlivě udrží váš telefon při jakémkoliv sportu.


Pouzdro je vhodné pro upevnění na paži při běhu, jízdě na kolečkových bruslích, nebo na kole. Máme pro Vás skvělé řešení. Speciální držák na mobil na ruku. Tento držák si připevníte na paži, dáte do něj svůj telefon a nemusíte se bát, že Vám vypadne. Vhodné pro mobily 4- maximální velikost mobilu zhruba 15x4x4cm.


Praktická 180° rotace pro rychlé pořízení fotografie a pohodlné ovládání smartphonu. Velice komfortní na nošení a lehké (55g). Příjemné prodyšné provedení. Porovnání cen drzak na mobil na ruku , srovnání cen drzak na mobil na ruku na portálu HLEDEJCENY. Pouzdra na běhání na ruku ( na paži) Pouzdro na běhání na paži je nejoblíbenějším typem pouzdra na běhání (a sport obecně).


Držák na mobil na ruku

Kvalitě zpracované pouzdro chrání telefon proti škrábancům, otřesům, nečistotám a vlhkosti. Vám umožní zařízení používat na šířku i na výšku. Transparentní přední část je voděodolná a nechává přístup k. Pro ostatní mám držák mobilu na kolo, sportovní pouzdro na běhání, voděodolný obal na mobil či pouzdro na mobil na ruku. Jak vybrat sportovní pouzdro na mobil ? Chcete jej pro běhání, cyklistiku, fitness, plavání či túry po horách? Potřebujete kromě mobilu do sportovního pouzdra umístit i jiné.


A, Micro USB kabel m. Běžecké pouzdro na mobil , doklady a klíče je super vychytávkou na běhání či jízdu na kole. Díky šikovnému pouzdru na mobil na ruku budete mít vše potřebné s sebou. Univerzální držák na ruku pro buzoly, kompatibilní prakticky se všemi modely Moscompass.


Vhodný především pro lyžařský a cyklistický orientační běh. Výborné pouzdro na ruku pro běhání a sport. Pásek pouzdra se zavírá na suchý zip a má dva otvory pro dvě velikosti paže, což je velice praktické.


Telefon uvnitř je chráněn před potem a vlhkostí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky