pátek 10. února 2017

Inhalátory

Elektrické inhalátory bývají označovány též jako nebulizátory. Pohon přemění léčivo ve formě tekuté emulze na mlžinu prostupující dále do plic. Celá řada parametrů jako je výkon, velikost částeček nebo typ rozprašování se udává výhradně u elektrických pomocníků. U těch ručních stačí pouze doplnit.


Je účinnou pomôckou pri liečbe a zmiernení dýchacích ťažkostí, astmy a alergií. V našej ponuke nájdete párne a soľné, kompresorové a ultrazvukové inhalátory.

Vždyť inhalování a jeho příznivé účinky zná skoro každý – kdo z vás alespoň jednou neseděl nad umyvadlem plným horké vody s ručníkem přes hlavu? Moderné inhalátory OMRON sú malé, tiché a jednoduché na obsluhu. Väčšina inhalátorov OMRON je vhodná aj na inhaláciu Vincentky. Prečítajte si viac o inhalácii, ako a čo inhalovať aj tipy ako si vybrať inhalátor.


Před výběrem elektrického inhalátoru si musíme ujasnit, k jakému účelu budeme přístroj převážně používat:. Pro krátkodobou prevenci nebo léčbu běžných onemocnění dýchacích cest (rýma, kašel apod.) jsou vhodné všechny inhalátory v naší nabídce. Používají se na přeměnu léků na kapénky, které se míchají se vzduchem a snadno se tak dostávají do dýchacích cest.


V naší nabídce najdete sudé a solné, kompresorové a ultrazvukové inhalátory. Inhalátor se používá při inhalaci, tedy při vdechování pár různých léčiv.

Každý z nás už určite zažil nádchu, či iné bežné respiračné ochorenie. Niektorí však bojujú s chorobami dýchacej sústavy celý život. Takýto ľudia hľadajú úľavu tam, kde môžu a práve im sú určené inhalátory , ktoré rozvádzajú v dýchacích cestách liečivá rozptýlené v aerosóle. Nebulizovat znamená rozprašovat, a protože elektrické inhalátory léčivo rozprašují, říká se jim nebulizátory a inhalování se nazývá nebulizace.


Při inhalaci se rozpouští hlen a dýchací cesty se tak čistí, lépe se odkašlává a uvolňuje se ucpaný nos. Do inhalátoru je možné použít roztok soli, Vincentku, i některé léčivé přípravky (Mucosolvan roztok). Při výběru si nejprve ujasněme, zda chceme inhalátor používat k prevenci a léčbě běžných onemocnění, jako je rýma nebo kašel, či zda potřebujeme dlouhodobého pomocníka při léčbě astmatu a dalších závažných komplikací. Inhalačná terapia je skvelá na domácu liečbu dolných dýchacích ciest a ľahkej astmy a zabezpečuje rýchlu koncentráciu liečiva v cieľovej oblasti. Sú tiež vhodné pri nástupe prechladnutia alebo pri dlhodobých problémoch s astmou.


Inhalátor je skvělou volbou jak pro děti, tak pro dospělé, obzvláště v zimních měsících, kdy napomáhá i zdravým jednicům posílit přirozenou. Vynikajúca prevencia častej chorobnosti predškolských detí. Tak liečba cielene pôsobí priamo v. Profesionální aerosolová terapeutická jednotka (inhalátor) určená pro nemocniční použití i domácí péci. Tento inhalátor je praktický, robustní a tichý.


Inhalační terapie pomáhá snížit frekvenci záchvatů zejména bronchiálního astmatu, astmatických potížích a záchvatů, při chronických onemocnění dýchacích cest, k prevenci proti katarům dýchacích cest, při alergických projevech v oblasti dýchacích cest, senné rýmě, při respiračních potížích. Omron Inhalátor kompresorový C28P. Inhalátory sú určené na cielenú liečbu horných a dolných dýchacích ciest. Léčiva k terapii astmatu se podávají v perorálních (tj. podání ústy), injekčních a zejména inhalačních lékových formách.


Léčivá látka je pak buď roztpýlena v aerosolu ( inhalátory , inhalační nástavce, babyhalery) nebo je vdechována ve formě prášku (speciální disky).

Ako si vybrať inhalátor pre domácu prírodnú liečbu kašľa? OMRON tlakomery, inhalátory a zdravotnícka technika - Celimed Slovensko. Ucpaný nos dokáže znepříjemnit celé dny i noci. Neustálé smrkání nepomáhá a po čase začíná otravovat naše okolí.


Ať už trpíte častými rýmami nebo k vám nachlazení zavítá vždy v zimním období, mějte po ruce stále nosní inhalátory. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky