pátek 24. února 2017

Mlékovar návod

Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod. Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními. Snadná údržba a čištění.


Výrobek z velmi kvalitní. Vhodné do myčky na nádobí. Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli, opatřeno extra silným sendvičovým dnem a ergonomickými úchyty. Mlékovar Tescoma PRESTO s poklicí, 16cm, 2. Rádo se také připálí na dně hrnce a vždy udělá škraloup.


Podobné je to s pudinkem, čokoládou, omáčkou…. Dvouplášťová nádoba s píšťalkou a sklonerezová poklice s otvorem pro páru umo. Dvouplášťový mlékovar z prvotřídní nerezavějící oceli s extra silným sendvičovým dnem je vynikající pro snadnou přípravu pokrmů ve vodní lázni bez rizika připalování.


Je opatřen píšťalkou, sklonerezovou poklicí a. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a pohodlné obchodování. Pak už jen stačí povařit. Délka varu a podrobnější návod s recepty najdete uvnitř balení. Pokud nedáte dopustit na doma připravované jídlo, určitě oceníte také mlékovar , který zabrání připálení mléka třeba při přípravě omáček.


Zjevná výhoda je, že müsli zalité makovým mlékem je o dost lepší než to stejné müsli zalité vodou a posypané mákem :). Kromě toho, že mlékovar uvaří mraky druhů mlék jak z obilí, s ořechů, mandlí, semínek a kombinací všeho, tak zvládne i mléko s přidáním luštěniny, nebo zeleninovo – obilné mléko. Dokonce i mele a umí uvařit kaše a polévky, takže to určitě není další krám do domácnosti typu mikrovlnka, fritéza ap.


Otvorem píšťale naplňte mlékovar vodu (do mezistěny nádoby). Před každým použitím mlékovaru kontrolujte nebo doplňte vodu. Před prvním a po každém použití nádobí umyjte tekutým čisticím prostředkem na mytí nádobí a poté jej hned dokonale vysušte. Kvalitní dvouplášťový nerezový mlékovar o objemu l je opatřen sendvičovým dnem, soft rukojetí, signalizační píšťalkou a stupnicí litráže.


Celý popis a technické parametry. Díky tomu zabráníte připálení mléka a různých omáček nebo pudinků. Jistě oceníte tvarované platové držadlo mlékovaru.


Jak ale takový mlékovar funguje? Jedná se o vskutku nápaditý vynález – mlékovar má dvojité dno. Do nižšího dna se nalije voda, což vytvoří vodní lázeň, která je nezbytná pro funkci mlékovaru. Kromě vaření a ohřívání mléka ho skvěle využijete také na přípravu či ohřev omáček, čokolády, polev, kaší nebo pudinku.


Ahoj, mám taky mlékovar od Tescomy, malej, jen na 2l, ale popužívám ho stále. Tvrdé luštěniny, obilniny, ořechy, olejniny a semínka je vhodné namočit vždy, minimálně přes noc, některé druhy až na hodin – např. VÝROBNÍK ROSTLINNÉHO MLÉKA SOYABELLA SE JIŽ NENABÍZÍ, jeho prodej byl ukončen z důvodu poruchovosti přístroje.


Náhradou za přístroj Soyabella je výrobník rostlinného mléka Vegan Star Vital, který má přednastavených programů vč. Ahoj, taky jsem nikde nenarazila na obchod s formami na svíčky tak si je vyrábím, ale mám tip na hrnec na tavení vosku – je to starý mlékovar – dvojitý hrnec s píšťalkou. Do meziprostoru se nalije voda a tak nehrozí přehřátí vosku a hrnec má dlouhé plastové ucho a proto se s ním dobře manipuluje. Nebo jde použít mlékovar. Aby čokoláda nebyla moc hustá můžete přidat máslo (při větším množství bude špatně tuhnout a bude se matlat).


Blesk je váš zpravodajský portál, který vám přináší nejen vše o celebritách, ale také události, zprávy ze sportu, rady nebo předpověď počasí Začtěte se do článků na Blesk.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky