pondělí 13. února 2017

Domácí udírna dřevěná

Nejtradičnější a jedna z nejstarších metod pro uchování masa. Recepty se v rodinách dědí z generace na generaci. Sousedé se dohadují a předhánějí v tom, kdo má lepší uzené maso či klobásky.


V dnešní době se domácí uzení vrací do módy. Nedivíme se, je super dát si uzené maso, domácí klobásy.

Suprová mobilní udírna - první testovací uzení Uzák - smrková prkna Topeniště - plechový kbelík. Jídla připravená v udírně mají úžasnou výraznou chuť,kterou při domácím uzení dovílíte bez Éček a konzervantů. Rozšíří vám obzory a možnosti přípravy různých dobrot a pochutin. Může být nepřehlédnutelnou ozdobou vaší zahrady, přístřešku či dvora.


Jestliže se tedy rozhodnete postavit si pěknou udírnu sami, jde o poměrně náročnou stavbu. Jsou ale i jednodušší řešení, kdy lze na. Wooden Smokehouse by Metal Works - BBQ, Camping Stove - 1 Handmade!


Wędzarnia Ogrodowa Drewniana.

Stava kostry udírny už zcela závisí na vás a vaší fantazii. Pro obložení základní kostry se hodí smrková prkna a smrkové palubky. Pro někoho samozřejmost, pro někoho. Výrobek je dodáván bez topeniště. Rozšíří možnosti přípravy pokrmů a může být nepřehlédnutelnou dominantou dvora či zahrady.


Ke stavbě domácí udírny lze použít tvarově domeček s plechovou vnitřní udicí komorou, obezděnou cihlami, což dá udírně dostatečnou. Inzerát byl odebran z oblíbených. A dost možná, že nám jsou udírny i tak nějak bližší, protože na rozdíl od grilování, uzení má v Česku tradici. Udilo se tu asi odjakživa.


Kompletní dřevěná domácí udírna včetně topeniště s dvířky a odnímatelnou střechou pro lepší přístup - viz. Nově na silném podstavci - foto č. Udírna je ideální pro domácí uzení masa, ryb, drůbeže, sýrů a mnoho dalších dobrot. Všichni víme, že nám nejvíce chutná domácí výrobek, kde se můžeme spolehnout na jeho kvalitu.


Celá udírna je konstruovaná tak, ať je snadno demontovatelná a lze po vychladnutí vyčistit a umístit na suché místo. Uvnitř udírny jsou dřevěné podpěry na zavěšení masa. Vítejte v našem obchodě.

Destilační přístroj do každé rodiny. Zahradní udírna TOHOS velká, 66x57x1cm. Mobilní dřevěná udírna s kovovým topeništěm se hodí na zahradu, dvůr, terasu i malá restaurační zařízení. Je vhodné ho umístit zhruba do poloviny výšky udírny. Teplotu můžete také regulovat komínovou klapkou nebo plechovými dvířky u topeniště.


Nyní již víte, jak by měla správná domácí udírna vypadat. Jestliže vás toto téma zaujalo, neváhejte a postavte si vlastní. Ono tedy to vracení se úplně nesedí, vyzkoušeli jsme si novou dřevěnou udírnu s topeništěm vedle.


Na první letošní podzimní uzení prostě chtělo zkusit něco nového. Konstrukce udírny je klasická. Topíte v bočním topeništi a do hlavní udící komory vede kouř. Do udírny s dostatečně prostornou komorou o rozměrech 5x 5x 8mm, se vejde až kg masa.


Vlastní domácí udírna , vlastní uzené speciality Vaší vlastní výroby- víte, co jíte. Dřevěná zahradní udírna Jozef. Udírna vyrobena na silném podstavci.


Včetně topeniště, kouřovodu, kolena, podstavce, udicí komory, zpěrných tyčí, háčků a teploměru. Domácí palírna na dřevo s míchadlem model. Ručně vyráběné dřevěné udírny - seriové - viz.


Zakázková výroba přesně dle Vašich potřeb.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky