úterý 14. února 2017

Daruji za odvoz praha

Hledáte věci zdarma za odvoz , za které nemusíte platit nebo se potřebujete zbavit starých věcí? Darujte to v kategorii daruji za odvoz na našem inzertním portálu. Jsme portál, kde můžete darovat věci, které již nepotřebujete. Klidně poloprázdnou lahvičku od šamponu nebo rovnou piano.


Rezervováno Dobrý den, daruji za odvoz hudebních CD skupiny QUEEN.

Praha před hodinami. Daruji za odvod zateplenou psi boudu. Potrebuje jen venkovni nátěr. ZVÍŘATA - DARUJI , VĚNUJI, ZDARMA, ZA ODVOZ has 26members. Skupina, kde mohou zvířátka najít nový domov.


Nabízejte zvířata pouze z domácích chovů. Některé kusy mají na sobě flíčky. Používaný, ale plně funkční, pouze nutno vyčistit.

Je rozebraný, tedy na fotce nejsou všechny části, ale je kompletní. Vše je možné vzít i po jednom kusu. Kožené křeslo a sedačka jsou z části ve špatném stavu, viz. Rozměry: křeslo 95x95x9 pohovka pro osoby 84x73x20 sedačka 95x95x21 pohovka pro osoby 85x73x140.


Na desce stolu je sklo - není nutné brát. Ke stolu je skříňka se dvěma šuplíky - není nutné brát. Nemám pro ně využití, mohly by se někomu hodit. Pouze osobní předání v Praze.


Telefony většinou neberu, v případě potřeby pošlete SMS, zavolám zpět. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Vhodná na chatu či garáže. Dvířka od mrazáku taky funkční. Vyzvednutí v obci Stříbrná Skalice od pátku do neděle, s naložením pomůžu, nutno přenést cca m.

Kategorie s nejvíce nabídkami. V horní části je mintove sklo (světle zelená). Vlastní odvoz a demontáž. Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů v kategorii Použité sedací soupravy bazar: za odvoz.


Pruzinove stredne tvrde matrace, na matraci jsou fleky zpusobene cistenim kartacem a tepovacim pripravkem, vytvorila se pena a jak zaschla tak to udelalo fleky. Básníci, Kristián, Jak velrybě apod. Je na dřevěných nožkách. Nutný vlastní odvoz a odnos. Je starší, ale zachovalý, umytý, vyčištěný, ještě se někomu může hodit.


Přidám k tomu také ks starších plechů na pečení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky