pátek 3. února 2017

Pečené donuty

Pečené donuty - recept. Přečtěte si, jak jídlo správně připravit a jaké si nachystat suroviny. Vše najdete na webu Recepty. Ak chcete vyskúšať donutky, ale nechcete ich pripravovať vyprážané na oleji, vyskúšajte tieto pečené v rúre.


S farebnou posýpkou zaručene zaujmú všetky. Tématické fráze: donuty recept donuty recept na donuty donuty pečené v troubě recept donuty domácí donuty těsto na donuty recept na domácí donuty domaci donuty recept recepty na donuty recepty donuty donuty do trouby americké donuty recept americké donuty donuty v troubě jak udělat donuty donat recept přístroj na donuty plech. Proto můžu směle říct, že jsem recept na ně dovedla k dokonalosti. Pokud máte dobrý základ – tedy těsto, pak už je celkem jedno čím je doladíte, protože vždycky budou úžasné.


Muškátový oriešok ako aj kvet je jedovatý. Len tak 2-krát strúhnuť a dosť. Ale pokud nechcete vypadat jako Homer Simpson, je fajn si je udělat trošku odlehčeně…. Věřte, že na chuti to neubere.


Pečené donuty

No, každopádně, možná to bude trochu oříšek, protože na ty pečené kulaté potvůrky potřebujete špeci formu na donuty. Ale můžete to kapku ošmelit a nalít těsto do jiné formy s podobnou výškou. Fungovat to bude i na plech, čokoládu můžete nalít na upečené těsto a posypat posypkou stejně tak. Pročítám spoustu foodblogů a každou chvíli slintám nad něčím, co vidím. Našla jsem si konečně čas, abych vyzkoušela i pečené koblihy – původní recept ZDE.


Jsou skoro tak nadýchané jako ty smažené, ale absence přílišného tuku je úžasná. Vyzkoušela jsem polevu z originálního receptu, ale příště bych. Základná potrava Homera Simpsona, delikatesa pre Amerických policajtov, alebo vítaná pochúťka našich detí.


Pečené donuty

Je to šiška, ale aj nie je. Aký ma donut tvar, tajomstvo jeho cesta, fantázia pri zdobení. Karibský hovězí guláš je guláš se sladko-pikantní chutí.


V našej domácnosti totiž zmiznú za päť minúť, niekto si sotva uloví jeden. Donuty sú u nás vždy nedostatkové zbožie. Syn ich skrátka zbožňuje. Dosť sa nimi teda zaoberám. Už som robila vyprážané, také echt americké donuts, ale tento krát som si povedala, že skúsim v rúre pečené donuty.


Pečené donuty

PEČENÉ DONUTY Zdravější verze donutů! Nebyla jsem si úplně jistá výsledkem, ale byly dokonalý a měly u všech velký uspěch. Recept je úplně jednoduchý a formu na donuty jsem koupila kdysi v obchoďáku :) ks 3g hladké špaldové mo.


Ještě teplé jsem je obalila moučkovým cukrem se skořicí. Američané ještě před obalením cukrem namáčí donuty do horkého rozpuštěného másla, ale to mi přišlo už jako moc velký hardcore. Potom jsem je dala na mřížku, aby vychladly.


Pečené donuty

Vychladlé donuty můžeme dozdobit barevnými polevami, například polevou z cukru moučka, trochy vody a barviva. Výborné domácí donuty podáváme jako chutný moučník ke kávě nebo čaji. Tématické fráze: donuty bez kynutí mini donuts recept koblížky bez kynutí recept na mini donuts domácí donut recept na pravé donuty pravý donut recept pravé donuty domácí donuts recept na donuty ze suseneho droždí koblížky z trouby donuts recept recepty na donut donuty jako z obchodu kobližky v troubě pečené donuty. Tento recept mam z jednej talianskej relacie o vareni a je fantasticky pre nas, ktori lubime donatky, ale nemame stroj na ich vyrobu.


Ja sama som bola prekvapena jednoduchou pripravou, ale ohromnym vysledkom a hoci su smazene, nie su vobec mastne.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky