úterý 7. února 2017

Adventní svíčky fialové

Jsou to tradice Norské církve luteránské. Adventní věnec má čtyři fialové svíčky. Ve Švédsku je první svíčka již tradičně bílá, další tři jsou fialové. Osobní odběr Objednávky je možné vyzvednout osobně ve skladu v Hořovicích.


Detail produktu Do obchodu.

Kč Vonná votivní svíčka Yankee Candle Floral C. Přichází krásný adventní čas a jedním z jeho symbolů je adventní věnec spletený z větví jehličnanů a ozdobený čtyřmi advetními svíčkami. Každá svíčka představuje jednu adventní neděli - 1. Advetní svíčky jsou balené po 4ks, barva fialová. Ručně dělané, klasické, hranoly, kvádry, koule, válce. To vše najdete v naší nabídce.


Ať už budete adventní věnec vyrábět, nebo kupovat (ceny se pohybují v průměru od dvou set do tří set korun), pak vězte, že byste měli koupit věnec, jehož svíčky budou vybavené bezpečnostními kalíšky, skrze které svíčka neprohoří až na základ.

Jen takto vybavený věnec, může prodejce prodávat jako skutečný. Zvyk zapalovat postupně čtyři svíčky na adventním věnci, odpočítávající čtyři adventní týdny, je dnes rozšířen téměř do všech českých domácností. Světlo svíček symbolizuje příchod Krista. Věnce ze zelených rostlin, stejně jako svíčky , byly zřejmě symbolicky používány v Evropě už.


Užijte si luxusní záři plamínků z praskajících knotů Široký výběr prémiových vůní WoodWick Obchod největšího dodavatele svíček v ČR Sleva na vůně měsíce a další akce! Svíčky provází každého z nás celý život. Nedovedeme si bez nich představit narozeninový dort, adventní věnec, vánoční stromeček, křtiny, romantické chvilky nebo relaxační koupel. Jakýkoliv svícen - adventní , elektrický nebo vánoční do okna najdete snadno na FAVI. Vyberte si svíčku a svícen podle svého gusta.


Ušetřete čas a prohlédněte si na jednom místě nabídku více než 3e-shopů. Podle barvy, tvaru, ceny a dalších parametrů. Právě tři fialové svíčky se proto dávaly i na věnec. Doplnila je jedna růžová.


Tyto barvy však nemusí být vyhrazeny jen svícím. Na věnec můžete použít svíčky jiné barvy a doplnit je například fialovými a růžovými stuhami. Jak to tak bývá, tradic vzniklo více.

V některých kruzích se používaly svíčky. Co nesmí chybět na Vánoce? Vykouzlete pravou atmosféru pomocí voskových svíček. Ještě lepší jsou ty vonné.


Moderní jsou vánoční svíčky ve skle, ve tvaru koule a LED čajové. Kupte si svíčky s předstihem na FAVI. V dnešní době mají adventní věnce různou podobu. Jsou kulaté, podlouhlé, někdy se svíčky umístí pouze na tác a ozdobí se Cecina a dalšími dekoracemi.


Můžete si je koupit nebo i vyrobit. Dnes vám přinášíme jednoduché, ale krásné inspirace, které vám pomohou vyrobit si ten nejkrásnější adventní věnec. Fialová je církevní adventní barva, jíž se zdobí kostely o adventu a svíčky na věnci mají být také fialové , pouze u třetí zapalované svíce za třetí adventní neděli je výjimka. O tom, kde se adventní věnec vlastně vzal, se mezi křesťany a bezvěrci vedou spory. Emocio adventní válec 4ks 50xfialové svíčky 1Kč skladem Emocio adventní stupně 4ks prům.


Pro věřící jde o náboženský symbol, ateisté oponují, že věnce ze zelených rostlin i svíčky se používaly k ozdobení stolů ještě před příchodem křesťanství. V obou podáních symbolizuje zelená barva život, v tom křesťanském. POKOJ, VÍRU, LÁSKU a NADĚJI.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky