středa 17. července 2019

Koupelny ptáček mladá boleslav

Navštivte naše pobočky! Mladá Boleslav - Koupelnové studio. Koncept Chrome od značky Ravak pochází z dílny designera Kryštofa Nosála, který vycházel z osvědčených tvarů a řešení RAVAK.


Mimořádné upozornění pro zákazníky: Pozor! Omezení provozu: Z důvodů aktuální situace ohledně Covid-všechny naše velkoobchodní pobočky i instalatércentra nadále fungují v omezené provozní době, koupelnová studia jsou od 14. Na našem koupelnovém studiu probíhá výprodej vzorků se slevou až !

Sjednejte si schůzku v koupelnovém studiu. Sjednání schůzky je důležité pro Vaše pohodlí. Máme totiž rádi, když se klientům můžeme skutečně kvalitně věnovat od chvíle, kdy k nám vstoupí. Také je v nich mnoho inspirativních fotografií pro jednotlivé série s odkazem na internetové stránky výrobce, které Vám nabídnou potřebnou šíři informací.


Firma s dlouholetou praxí a zkušenostmi v zednictví. Koupelny Ptáček , děláme koupelny , ve kterých se žije. Největší galerie koupelen v ČR. Voda, topení, plyn, obnovitelné zdroje.

Nabízíme celorepublikové pokrytí, velkoobchodní pobočky s kompletním sortimentem TZB, samoobslužné prodejny pro rychlý nákup a specializovaná studia koupelen se vzorovými koupelnovými kójemi. Vybírat však můžete z nabídky dalších obchodů z kategorie Nábytek, např. ASKO NÁBYTEK, IKEA, Kasvo nábytek, seznam jejichž poboček naleznete níže.


Dodáváme sanitární vybavení a topení. Zpracováváme návrhy a realizace koupelen. Adresa: OC BONDY, MLADÁ BOLESLAV , Třída V. Prohlédněte si aktuální katalogy a koupelny ptáček katalog – krby, kamna a kotle akce na aktualniletaky.


Obklady a dlažby do koupelny. Ostatní obklady a dlažby interiérové. Jsme specialisté na veškeré skleněné výrobky a zabíváme se tímto oborem už řadu let. Našim cílem je rychlé a kvalitní dodání našich výrobků do vaší domácnosti. Naše prodejna bude opět otevřena v časech a dnech jako před vyhlášením omezení - viz Kontakty a otevírací doba.


Prodej koupelnového vybavení v Mladé Boleslavi a okolí. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba ASKO - NÁBYTEK, spol. XXXLutz, INSTATOP Fišer, s. Zde rozdělené na jednotlivé země původu, naleznete širokou škálu námi dodávaných výrobců obkladů a dlažeb.


Jedná se o výrobce tuzemské, evropské ale i pro české zákazníky exotické, jako je například Indonésie nebo Litva.

Plánujete rekonstrukci koupelny ? Neváhejte nás kontaktovat. Společně prodiskutujeme Vaše potřeby a požadavky a najdeme pro Vás řešení. Využijte naše kontakty, nebo použijte kontaktní formulář na této stránce.


Rekonstrukce koupelen provádíme také např. Sledujte nás Napište nám Je Vám něco nejasné?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky