úterý 9. července 2019

Clatronic ewb 3526 návod

Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod. Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními. Elektro, které chcete mít. Nakupujte elektroniku od EURONICS. Atraktivní ceny, hustá síť elektroprodejen, osobní odběr na prodejnách zdarma.


Návod k produktu (35 kB) Clatronic. Typ výrobníku: výrobník ledu Všechny parametry. LED kontrolky a akustický signál upozorní, zda je kontejner s ledem plný, nebo je-li vodní nádrž prázdná.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Už niekoľko rokov po sebe dosiahol umiestnenie v TOP Heureka ShopRoku. Svojim zákazníkom ponúka kompletný sortiment elektra, športového tovaru, záhradnej techniky, kozmetiky, detského vybavenia, nábytku a veľa ďalších doplnkov pre voľný čas a zábavu.


Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve.


Free delivery and returns on eligible orders. Obrázky výrobkov majú iba informatívny charakter. Ideální pro domácí použití, v kancelářích, p. This video is unavailable. Vyrobte si během chvíle libovolné množství kostek ledu do osvěžujících nápojů.


Kompaktný výrobník ľadu je ideálny na domáce použitie, pri kempovaní aj na vaše letné záhradné párty a oslavy. Při nákupu nového pomocníka do domácnosti přihlížejte také k jeho funkcím. Indikátory, časovače, vyjímatelné nádoby, podsvícený displej – to vše vám může zpříjemnit život. Doporučujeme se ujistit, že návod k výrobníku je v češtině, a přes všechny funkce zůstává ovládání výrobníku ledu stále jednoduché. Make a time when any amount of ice cubes into a refreshing drink.


Chill your favorite drink and enjoy a frosty delight even in summer. Obsluha výrobníku je velmi jednoduchá. Přístroj není nutné napojovat na vodovo ale stačí naplnit nádrž, která má kapacitu až l vody.


Během hodin vám vykouzlí až kg kostek ledu tj. Stovku z nich jsme však proměnili na internetové výdejny, ve kterých trvale držíme skladem tisícovky pečlivě vybraných modelů a ve kterých platí přísné hygienické zásady. Vyrobte si počas chvíle ľubovoľné množstvo kociek ledu do osviežujúcich nápojov. Ochladíme si obľúbený drink a doprajte si mrazivé potešenie aj v letných dňoch.


Készíts egy idő, amikor bármilyen mennyiségű jégkockát egy frissítő italt. Chill kedvenc italával, és élvezze a fagyos öröm még nyáron is. Pouhým stisknutím tlačítka, rychle a jednoduše uděláte ledové kostky. Za hodin můžete mít až kg kostek ledu, stačí jen nalít vodu do nádrže a zbytek se udělá za vás. Výrobce: CLATRONIC : Líbí se (3) Podobné produkty.


Kompaktní výrobník ledu je ideální pro domácí použití, při kempování i pro vaše letní zahradní party a oslavy. Doba dodání: dostupný do dn ů. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky