čtvrtek 4. července 2019

Hotové jídlo na cesty

Vítáme Vás v našem internetovém obchodě, kde máte jedinečnou možnost si objednat hotové jídlo , trvanlivé potraviny a masové speciality z široké škály našich nabízených výrobků. Bezlepkové jídlo - o lepku a proč bezlepkové jídlo. Laktózová intolerance - co je to laktóza.


Bez barviv - naše jídla mají barvu surovin. Bez konzervantů - co to jsou konzervanty.

Bez dochucovadel - naše jídla si můžete dochutit sami. Produkty EXPRES MENU nemusíte skladovat v lednici ani mrazáku. Krátkodobě vydrží i vyšší teplotu, např. Chorvatska nebo při turistickém výšlapu. Doba spotřeby je roky.


Kousky králičího masa naložené s cibulkou a slaninou. Maso je dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí. Hotová jídlo na cesty a dovolenou lze také ohřát ve vodní lázni ponechané v původním obalu cca minut.

Základní filosofií našich produktů je hotové jídlo bez zbytečných chemických přísad a náhrad použitých surovin. Celý nabízený sortiment je pouze v bezlepkovém provedení, takže je. Toto hotové jídlo je vhodné pro cestovatele, na hory, na chaty či na loď, ale i na každodenní konzumaci. Vyznačuje se vysokou kvalitou a chutí, kterou ocení všichni co nemají zrovna čas a prostředky na domácí přípravu jídel.


Zavařování jídel na dovolenou už nemusí být Vaše starost. Hotová jídla na cesty a dovolenou již od kč, jsou vhodným řešením na cesty a expedice, na dovolené a nebo jako rezervní hotová jídla na doma. Tato hotová jídla už přesvědčila mnoho turistů, chatařů, extrémních sportovců, jachtařů a rodin s dětmi. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.


Rozvoz chlazených jídel do vaší lednice. Kvalitní jídlo budete mít stále po ruce a až přijde vhodná chvíle, za min. Hotové jídlo na cesty vám dodá dostatek energie a ušetří čas během přípravy.


Jídla Hamham šetří Váš čas. Někdy prostě situace nedovolí stravovat se klasickým způsobem, ať už při výpravě do přírody, nebo v době živelné katastrofy. Sušené potraviny se používají už od pradávna. Dehydrovaná strava je velice oblíbená jako trvanlivé jídlo na cesty.


Postup přípravy se liší podle výrobce.

Většinou však stačí pouze přidat vodu, zalít ohřívač fungující na principu exotermické reakce a chvíli počkat, než bude vaše jídlo připraveno. Summit To Eat nabízí lyofizovaná jídla na cestu, třeba i taková, která si s chutí dáte ke snídani. Další možností, jak se při outdoorových výpravách stravovat, je sterilované, tedy vlastně zavařené hotové jídlo na cesty. Hotové jídla na cesty nepotřebují kromě ohřátí žádný další krok k jejich konzumaci!


Sterilovaná jídla jsou perfektní pro aktivity, kde neřešíš každý gram váhy, ale kde naopak potřebuješ co nejrychlejší a nejjednodušší přípravu. Jídlo na cestách Jídlo na cesty. Trvanlivé jídlo pro cestování, vhodné i na ty nejnáročnější expedice - hotová trvanlivá jídla Adventure Menu včetně možnosti dokoupení samoohřevu, dehydrovaná strava Travellunch, chléb v konzervě, sušené maso Beef Jerky a další. Z důvodů preventivních opatření společnosti VÚHŽ a. Nadále zůstává možnost objednání poštou nebo službou GLS. Přes let jsou pro vás Hotovky sázkou na jistotu ve chvílích, kdy se vám nechce vařit.


Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie. Přinášíme na váš stůl kvalitní sterilovaná hotová jídla připravená nejen podle tradičních českých receptur.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky