pátek 5. července 2019

Měnící hrnek albi

Měnící hrnek albi

Zdánlivě tradiční hrnky jsou výjimečné svými motivy, které se mění po nalití horkého nápoje. Měnící hrnky od Albi s humornými motivy. K narozeninám jsem dostala měnící hrnek Kytky.


Měnící hrnek albi

Hrnek jsen použila cca 4x. Do mikrovlnky jsem ho nedala a myčku nemám. Bylo pro mě překvapení, když jsem chtěla opláchnutý hrnek uklidit a část černé fólie mi zůstala na ruce. Na celém hrnku je černá fólie volně a pod ní vzduchové bublinky.


Jejich vzhled se změní po nalití horkého nápoje a na povrch vyplave jejich vtip. Na Vánoce jsme pro vás připravili kolekci skleněných měnících hrnků s designy zaměřenými právě na toto kouzelné období. Jedinečné hrnky, které ve správný moment odhalí svou pravou tvář.


Měnící hrnek albi

Během chvíle zahřátý hrnek vtipně změní význam textu či odhalí skrytý obrázek, aby po vychladnutí opět skrýval svou identitu. Stačí nalít horký nápoj a už se dějí doslova zázraky. Pro dotaz: hrnek se nám nepodařilo najít žádný obsah.


Ujistěte se, že jste napsali správně to, co hledáte. Zkuste podobná klíčová slova. Designové hrníčky a lahve - ať už si ráno připravujete nápoj plný vitamínů, voňavý bylinkový čaj nebo pořádnou kávu na rozjez v naší džungli hrnků, termosek a lahví si určitě vyberete kousek, co vám přesně sedne. Pozor - hrnky nedávejte do myčky ani nepoužívejte v mikrovlnné troubě - poškodíte tím termocitlivý potisk hrnku! POZOR - hrnky nedávejte do myčky ani nepoužívejte v mikrovlnné troubě - poškodíte tím termocitlivý potisk hrnku!


Podtácek Nejlepší 2-Kč. Dětské Tričko Classic New Tučňák a jeho kam. Hodnocení produktu:. Největší výběr za nejlepší ceny zboží Albi hrnek srdce v nejvyšší kvalitě.


Albi měnící hrnek vás překvapí jiným obrázkem při ranní kávě☕️ i odpoledním čaji. Vyberte si z mnoha motivů a udělejte někomu radost. Tyto měnící hrnečky jsou za studena černé, po nalití teplého nápoje se postupně motiv zobrazí.


Měnící hrnek albi

Vnitřek hrnečků je bílý. Vhodné pro mytí v myčce. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Jedná se o milý, ale zároveň praktický dárek. Osvědčenou klasikou se už staly také měnící hrnky.


Nebyly nalezeny žádné recenze. Tato položka nebyla doposud diskutována. Pokud chcete být první, klikněte na tlačítko Přidat př. Keramický hrnek 7ml s puntíky - bílý -. Proč jsou měnící hrnky tak magické? Vítejte v kategorii speciálních hrníčků, které jsou skutečně magické a měnící se.


Nevíte, co si pod tím představit? Takový hrnek má základní podobu, která se po nalití horkého nápoje, třeba čaje nebo kávy, přemění. Teplo na něj působí a on se vybarví nebo změní nápis.


Detail produktu Do obchodu. Kč Albi Medvídek Me to You - Dárek Skla.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky