pondělí 15. července 2019

Egger lamino

Produkty EGGER najdou uplatnění v mnoha oblastech. Kromě výrobků pro nábytek a interiérový design zde najdete také podlahy a stavební výrobky. JAF HOLZ nabízí lamino desky DTDL EGGER.


Nové trendové dekory a dlouholeté úspěšné dekory. Firma EGGER zachovává tříletou dobu platnosti kolekce, s téměř 30-ti procentní změnou dekorů, přičemž úspěšné dekory ponechává v sortimentu a doplňuje je o nové trendové dekory, nové povrchové struktury vytvářející autentický pocit a také o nové varianty. Eurodekor laminované dřevotřískové desky.

Ideální materiál pro vodorovné nebo svislé aplikace v designu nábytku a interiérů, například pro čelní plochy, police, skříně nebo obklady stěn. Firma EGGER zachováva trojročnú dobu platnosti kolekcie, s takmer 30-percentnou zmenou dekorov, pričom úspešné dekory ponecháva v sortimente a dopĺňa ich o nové trendové dekory, nové povrchové štruktúry vytvárajúce autentický pocit a tiež o nové varianty pracovných dosiek. LAMINO EGGER Společnost Egger také patří mezi největší výrobce plošného materiálu pro nábytek i stavbu. Deska Egger je v truhlářském průmyslu velmi silný pojem. Zde si můžete prohlédnout širokou nabídku dekorů pro pracovní desky a lamino Egger , a také zde naleznete základní a technické informace o deskách Egger.


Probíhá načítání komponenty. E-shop Mladá Boleslav zde. Nabízíme širokou paletu dekorů a výběr z mnoha struktur povrchu.


Kolekcia Egger zahŕňa širokú škálu dekorov pre výrobu nábytku a zariaďovanie interiérov, ponúka moderné a esteticky náročné riešenie v osvedčenej kvalite.

Kolekce Egger zahrnuje širokou škálu dekorů pro výrobu nábytku a zařizování interiérů, nabízí moderní a esteticky náročné řešení v osvědčené kvalitě. Egger Emotion - krásné podlahy za velmi dobrou cenu, budou vždycky vypadat jako nové, aniž by vyžadovaly zvláštní péči. Hlavní kvalitou laminátových podlah Egger Emotion jsou různé odolnost proti oděru, odolnost k chemikáliím užívaným v domácnosti a snadná instalace, odolnost proti nárazům, podlahy jsou hygienické, tepelná vodivost. Kvalita podlahové krytiny je velmi důležitá, u laminátové podlahy to platí obzvlášť.


Kvalitu laminátové podlahy ovlivňuje několik faktorů. Třídu zátěže až při koupi laminátové podlahy volíte podle intenzity využití prostor, kde bude podlaha sloužit. Vzorkovník laminovanej drevotriesky, ABS hrán, kuchynských dvierok. V súčasnej pandemickej dobe sa snažíme, aby sme sa so zákazníkmi dostali do osobného kontaktu v čo možno najnižšej možnej miere (nič osobné :) ide o bezpečnosť). Koprus a dvířka DTD lamino Egger 18mm.


BLUM, zásuvky Metabox, tandembox, tedy…. Základní cena kuchyně zahrnuje lakování dvířek s povrchovou úpravou mat v barvě dle Vašeho výběru ( vzorník barev RAL), korpus kuchyně v provedení lamino tl. Měkký vosk pro opravu drobných poškození na povrchu nábytkových laminátových deskek LTD výrobce EGGER. Díky formátu XL, který redukuje opakování trhlin v obrazu dekoru, jej lze použít také na velkých plochách a zvýraznit povrchovou strukturou se synchronizovanými póry STFeelwood Rift. XL opakování Aby se ještě více zdůraznil přirozený vzhled reprodukcí dřeva a materiálů, rozšířil Egger škálu dekorů s XL.


Dostupnost: Na objednávku. Budeme se zde zabývat jen nejběžnějšími pojmy a nejběžnějším výstupem z výroby. Samozřejmě u mnoha výrobců jsou drobné rozdíly již ze samé podstaty snahy o odlišení produkce a úsilí získat nějakou výhodu před konkurencí. Lamino Egger Beton Chicago tm.


DTDL, (LTD) „ lamino “ desky.

Ideální doplněk k deskám OSB TOP pro aplikace s nižšími požadavky na statické vlastnosti. Přesně lícující deska s profilem pero-drážka snižuje nároky na projektování a montáž, čímž šetří čas a náklady. Všechny lamino postele z naší nabídky jsou vyrobené z kvalitních značkových desek firem Egger a Kronospan a díky tomu mohou nabídnout pevnou a stabilní konstrukci. Ku každému dekoru je vhodná hrana. Prodáváme online, podlahy a podlahové lišty, korkové podlahy, oleje na podlahy Osmo, laky na podlahy Junckers, přechodové lišty.


Specializace na umělé trávníky, WPC terasy, outdoor koberce v exteriéru. V interiéru především příslušenství podlah jako, podložky pod podlahy a koberce, soklové lišty Arbiton. Z laminátových a vinylových podlahovin zastupujeme Alsafloor.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky