středa 24. července 2019

Prací prostředek na merino

Storm Merrino and Wool wash - 300ml (Jemný prací prostředek na vlnu ( merino ) ) Storm Wool wash - prací prostředek na vlnu ( merino ) Storm Wool wash je jemný prací prostředek vyvinutý speciálně pro péči o vlněné oděvy a prádlo. Lze použít na klasickou vlnu i na vlnu merino. Qalt speciální prací prostředek na vlnu a jemné tkaniny 6g Je určen pro praní všech druhů tkanin a pletenin z vlny, hedvábí a syntetických vláken.


Vhodný pro praní v ruce. Vyzkoušejte náš jemný tekutý prostředek na praní výrobků z ovčí vlny Lanolin. Perte v teplé vodě – max.


Nepoužívejte mýdlo nebo prací prášky obsahující enzymy, bělidla nebo prostředky, které jsou alkalické. A Jelen ví, že když je čisté a voňavé, tak zahřeje ještě lépe. Proto si připravil prací gel na bázi lněného mýdla, který ochrání každé vlákno a navíc prádlo krásně zjemní. A to ať už jde o pletený svetr od babičky, nebo funkční prádlo z merino vlny.


Na odstranní fleků je pak velmi dobré žlučové mýdlo. Při praní vždy používejte PRACÍ PROSTŘEDEK NA VLNU a perte v programu na vlnu, nebo v ruce. Občas je dobré obnovit a vylepšit funkčnost oblečení pomocí lanolínové lázně.


Pokud nemáte jemný prací prášek, nebo nechcete kupovat prostředek určený pro merino vlnu, použijte jemný prostředek na umývaní nádobí. Vždy si předem přečtete instrukce k praní na oblečení a dodržujte je. Některé oblečení bude vyžadovat praní v studené vodě, nebo bude mít jiné speciální instrukce. Nakupujte prací prostředky výhodně na internetu.


Pohodový nákup i bez registrace. Prací gel Jelen na bázi lněného mýdla šetrně vypere vaše vlněné prádlo tak, že ochrání každé vlákno. Současně ho nádherně zjemní, aby se příjemně nosilo, ať už jde o svetr či o termoprádlo z merino vlny.


Kvalitní lisovaný olivový olej je v tomto produktu zpracováván na mýdlo, které má vynikající čisticí, ošetřující a následně promašťující účinky na textilie z vlny a hedvábí. Využívá se na merino vlnu, vlnu, hedvábí, peří a prachové peří. Neobsahuje bělidla, barviva, aviváže a šetří vlákna. Zachovává přirozené izolační a teplené vlastnosti, hebkost a elasticitu tkaniny a výplní.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Prostředky na praní a údržbu vlněného oblečení.


Při praní vlněného oblečení vždy postupujte podle pokynů výrobce uvedených na cedulce, nebo v přiloženém návodu. Dodržujte maximální teplotu prací lázně a používejte prací prostředky určené na vlnu. Všechny informace o produktu Prášek na praní Jelen prací gel na vlnu a merino l, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Jelen prací gel na vlnu a merino l. Kvalitní, vysoce pěnivý přípravek pro praní vlněných výrobků. Obsahuje lanolin, takže dece, koberci nebo běhounu ani po častém praní neubývají původní vlastnosti, typické pro vlnu. Tekutý prací přípravek Merino Wash od firmy Granger`s je čistící a impregnační prostředek pro oblečení z Merino vlny.


S přípravkem Merino Wash odstranítě efektivně a snadno špínu i zápach. Tento prací přípravek byl speciálně vyvinut právě pro oblečení z Merino vlny, avšak je vhodné i pro jiné jemné materiály. Toko Care Line Down Wash - prací prostředek na bundy, kalhoty a spací pytle s obsahem peří nebo podobných syntetických mareriálů. Wool wash oživuje strukturu vlákna, zlepšuje odvodovost vlhkoti, jemně osvěžuje a urychluje schnutí.


Prací prostředek na vlnu Wool Wash Nikwax - l. Tekutý čistící prostředek určený na oblečení z merino vlny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky