středa 17. července 2019

Bruska na vrtáky drill doctor 500x

Rozsah broušených vrtáků je 5mm-10m. J ednoduché a přesné naostření vrtáků na vrcholový úhel 118°, 1°. Při broušení je třeba určitého citu a získát ten správný grif,ale výsledek mne mile překvapil. Brusky na vrtáky Drill Doctor Vážení zákazníci, stále odesíláme Vaše objednávky!


Vzhledem k opatřením spojených s nákazou COVID-1 bychom na vás chtěli apelovat, abyste platili bankovním převodem nebo platební kartou. Zháňate kvalitné dielenské vybavenie? Určite by ste nemali zabudnúť na brúsku na vrtáky. Brúsky na vrtáky Drill Doctor a DAREX od firmy VRBOVSKÝ s. Brúska na vrtáky Drill Doctor 500X je najmenšia brúska z našej ponuky.


Jednoduché a presné naostrenie vrtákov na vrcholový uhol 118°, 135°. Klieština má šesť plynulo sa roztvárajúcich prvkov, pevne upnú vrták za. Nároky požadované po obsluze brusky jsou minimální. The Drill Doctor 750X drill sharpener is not just a gimmick - it works really well!


In this video I resharpen an extremely dull bit! Free Shipping Available. Looking For Drill Doctor 500x ? Prodám málo používanou brusku na vrtáky Drill Doctor 500X s rozsahem broušení až 13mm.


Sada obsahuje brusku, kleštinu s rozsahem až 13mm, diamantový brusný kotouč s velikostí zra 10 hákový kříž, podrobný návod v češtině a instruktážní video na DVD. Srovnání cen BRUSKA NA VRTÁKY DRILL DOCTOR 500X. Nejlevnější e-shop Párysův rybářský ráj. Zboží za akční ceny, slevy. Kompletní technická specifikace produktu BRUSKA NA VRTÁKY DRILL DOCTOR 500X a další informace o produktu.


Specifikace BRUSKA NA VRTÁKY DRILL DOCTOR 500X - Heureka. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Všechny součástky , které se dotýkají vrtáku jsou ocelové. Velmi jednoduchá a praktická je obsluha. Bruska je vyrobena z kovu a odolného plastu.


Lze brousit vrtáky na vrcholový úhel od 118°do 135°. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today.


Keď chcete konkrétne, tak ja som ju kupoval cez firmu tools plus a stále presne 129 ale 750X (do 19mm). Brúska drill doctor 500X (do 13mm) stojí cca 1US t. Poštovné činilo 5USD a menič 7Kč. Viem, je to dosť, ale tiež si nekúpim náradie u číňana. Brúska univerzálna na vrtáky , nože a nožnice 65W, GEKO Multifunkčné ostrie na nože, nožnice, dláta a vrtáky Zariadenie je vybavené tromi vymeniteľnými brúsnymi poduškami na presné ostrenie nožov, vrtákov, nožníc a dláta.


Brúsik s elektrickým motorom s výkonom 65W, ktorá v kombinácii s vysoko. Jedného dňa ma to už naštvalo a dal som si poslať z USA brúsku, volá sa drill doctor 75 avšak stačí aj 50 tá je myslím do 13mm. Prišlo mi to poštou až domov (je to bez cla, limit na pošte je do 150€).


Treba však dokúpiť menič napätia, ten som kúpil na Morave (elektro-manak.cz).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky