středa 31. července 2019

Sušák na prádlo do koupelny

Praktický sušák harmonikového typu je velice skladný, vhodný pro umístění do koupelny i na balkon. Podle čeho vybrat sušáky na prádlo ? Nebo podle druhu: závěsný, vytahovací, navíjecí či elektrický. Může být ve tvaru kolotoče.


Například malý sušák na prádlo do koupelny nebo na topení. Ten je ideální na menší várku prádla, nebo pokud klasický velký sušák nestačí.

Velmi praktický je pak stropní sušák na prádlo. Ten šetří místo a navíc poskytuje mnoho místa pro sušení prádla. Tyto sušáky mohou být stahovací. Pevný ocelový sušák na prádlo s výškově nastavitelnými křídly, patro pro drobné… 7900. Vileda rozkládací sušák na pr.


Pokud nemáte dostatek místa pro čerstvě vyprané prádlo , potom Vám můžeme nabídnout široký výběr sušáků prádla do koupelny. Hledat text Cena Levné do 3Kč. Přenosný sušák pro vás máme ve třech provedeních a to rozkládací sušák , vysouvací sušák a sušák na prádlo věžový, který umožňuje věšení prádla do výšky.

Pokud nemáte prostor pro umístění sušáku v místnosti, pak je dobrou alternativou nástěnný nebo závěsný sušák. Tento typ sušáku je prostorově. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. LEIFHEIT, Innova Goods, Blome a dalších.


Do každé koupelny zcela přirozeně zapadne praktický nástěnný sušák na prádlo. Sušáky na prádlo skladem. Je vhodný pro použití v interiéru i exteriéru - do koupelny , na balkón či lodžii (odolává povětrnostním podmínkám - nekoroduje, odolává UV záření, snese teploty až do -°C).


Složený sušák pak poslouží ja. Nástěnný sušák na prádlo RUCKZUCK je vhodný jak pro vnitřní, tak i venkovní použití. Mezi hlavní přednosti sušáku patří kromě vysoce kvalitního provedení, také vysoká stabilita a enormní zatížitelnost prádlem až kg. Instalace probíhá na dvě protilehlé stěny, které od sebe mohou být vzdáleny až metry. K dispozici je šňůr s celkovou délkou sušící plochy až metrů.


Nedílnou součástí této místnosti by měl být také funkční a designově povedený sušák do koupelny. Jsou to právě sušáky na prádlo , respektive na ručníky, které mohou v koupelně chybět. Podívejme se podrobněji na modely určené na ručníky. Klasiku představuje zejména sušák na zdi, který se.


Plánování a rekonstrukce koupelny (6). Máte-li balkon, terasu či dokonce zahradu, pak si jistě pořiďte venkovní sušák na prádlo.

Ať už to bude varianta mobilní, nebo zabudovaná na stálo. Dopřejte prádlu volnost, jakou potřebuje. Levné zahradní sušáky na prádlo - velký výběr naleznete online na BauMax. Vyberte si sušák úměrně tomu, kolik máte doma místa.


Pevná celokovová konstrukce. Hmoždinky a šrouby jsou součástí balení. Nabízí sušící plochu m.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky