úterý 9. července 2019

Penzion jirinka dolni morava

Tato dřevem provoněná roubenka nadchne především milovníky. Apartmány se nachází 3metrů od lanovky Sněžník a Penzionu. Balíček pro osobu obsahuje: ubytování v chatkách penzionu. Guests can enjoy Czech dishes at Jirinka Penzion, which can be accompanied by a variety of wines from the wine cellar.


Barbecue facilities can be found in the garden.

Free access to an outdoor swimming pool is available in summer. A tennis court and a children’s playground are on site. Bicycles can be arranged.


V nabídce pro vás máme luxusní horské ubytování v blízkosti sjezdovky, které se zalíbí sportovcům i párům. The modern sport and relaxation resort of Dolni Morava offers various activities in every season. In winter, it is one of the top ski resorts in the Czech Republic offering excellent conditions for skiing and snowboarding (parking, catering, accommodation, entertainment right on the slopes). Podívejte se na mapu okolí, aby jste nás snadno nalezli.


Při stavbě penzionu jsme mysleli na maximální pohodlí našich hostů.

Ideální poloha přímo v areálu Větrný vrch dělá z penzionu dokonalé místo k zimním i letním pobytům. During your visit, be sure to check out Stezka v oblacich - Skywalk ( mi), which is a popular attraction within walking distance of the guest house. Pension Jirinka is a newly built guesthouse located almost on the ski slopes of Dolni Morava. The guesthouse offers comfortable accommodation in modern family suites. Penzionu Jiřinka, se nachází na úpatí Králického Sněžníku, přímo v epicentru lyžařského areálu a sportovního centra na Dolní Moravě.


Velká Morava 13 Velka Morava , Dolni Morava ,. The property is located in buildings - the original Jirinka building and. Přímo u Chat je parkoviště pro auta. Dolní Morava , v těsné blízkosti lyžařského střediska SNĚŽNÍK a VĚTRNÝ VRCH. Pojem „areál v tomto případě ukrývá komplex různých typů ubytování, zařízení a služeb, které lze jako celek směle zařazovat do kategorie alpských protějšků. Nabízí ubytování v apartmánech, restauraci s dětským koutkem, venkovní bazén, wellness a dětské hřiště.


ViaMichelin and its partners allow you to book the hotel, bed and breakfast or apartment of your choice in just a few clicks. On our website you will also find MICHELIN restaurants or MICHELIN-starred tourist sites near your hotel, as well as MICHELIN maps and. Ubytování vybírejte z nabídky celkem penzionů.


Penzion na horách: kapacita osob - pokojů. Provoz: léto, zima, víkendové pobyty, Silvestr. Je vhodný především pro dovolenou rodin s dětmi, kterým je k dispozici bazén, dětské hřiště, zookoutek s řadou domácích zvířátek, které potěší zejména nejmladší členy rodiny.

Jiřinka je skvělý penzion , luxusní, čistý, přátelský. Co vše můžete dělat v penzionu Jiřnka na Dolní Moravě? Pod pojmem penzion je v tomto případě ukrytý. Ve dvou nebo s rodinou na horské chatě Chata U Slona.


View photos and read reviews. Objekt má dispozice pro příjemné firemní školení, teambuilding, vánoční večírek či soukromou oslavu. Outdoorové aktivity mohou probíhat v bezprostřední. Read reviews and choose a room with Planet of Hotels. Book online to get our lowest rate and best services guaranteed.


Vyberte si Wellness hotel Vista, penzion Terezka nebo chaty U Slona, Marcelka a Slaměnka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky