úterý 2. července 2019

Barový pult v kuchyni

Má také svou estetickou funkci. Hodí se pro setkávání s přáteli nebo rodinou při rychlém posezení například u snídaně. Moderní kuchyňský design je spojen s novým stylem v této oblasti: nyní je akceptováno, že barový pult odděluje kuchyňský prostor, a toto řešení poskytne majiteli kuchyň ve stylu baru. Při výběru barového pultu je důležité umět si zodpovědět, k jakému účelu vám bude pult sloužit.


Budete ho využívat při jídle, odkládání věcí, při práci nebo jko náhradu kuchyňského stolu? Dobré počasie a skvelé výhľady súvynikajúce príležitosti zriadiť barový pult na balkóne.

Domácí barové pulty jsou v tuzemských domácnostech poměrně oblíbené. Barový pult je velmi praktický. Využijete kuchyňský nábytek, ke kterému jen přidáte horní desku, a je hotový.


Nezabere žádné další místo, kuchyň se rozroste jen do výšky, zamýšlí se designér Radim Věntus ze studia Maxim Design a pokračuje: „Pak už stačí přinést barové stoličky, a můžete začít servírovat. Odkládací deska s prasklinou je z jednoho kusu dřeva, dřevo na bocích je opálené a spodní trámek prožraný dřevokazným hmyzem. Další videa najdete na webu: ht. Ahojte, už dlhšie sa trápim so zariadením kuchyne.


Mojím snom je mať v kuchyni ostrovček, ale veľmi sa mi tam hodí aj barový pult. Máte niekto skúsenosti, aká by mala byť vzdialenosť ostrovčeka od kuchynskej linky?

Ako sme už vyššie spomínali, záleží na veľkosti miestnosti, kam pult chcete umiestniť. Vo veľkých kuchyniach spojených s obývačkou sa bary nachádzajú uprostred miestnosti tak, aby ich opticky predelili. Je výbornou pomůckou zejména v malých kuchyních, kam se toho mnoho nevejde. Kuchyni vnímáme hlavně jako místnost na přípravu jídla, stejně tak v ní ale jídlo můžeme i servírovat.


Okrem toho sa tým zvýši využiteľná plocha bytu. Tradiční jídelní stůl v malé kuchyni zastoupí barový pult. A kdo si to nezkusil, netuší, jaký je rozdíl usedat na klasickou židli, vysokou kolem centimetrů, a na barovou stoličku. Právě u dětí, starších a méně pohyblivých lidí jde v této situaci jakákoli elegance stranou a jde spíš o šplhání, které se může stát i nebezpečné.


V baru Dixieland byl barový pult izolovaný a dvouvrstvý: tak barmanský otrok nerozptyloval pánům od komunikace, výroby a nalévání nápojů. Tento druh barového pultu je v našich dnech oblíbený v elitních domech. A aby tedy i takový barový pult vynikl a co nejlépe fungoval. Bar umístěný v prostoru má tu výhodu, že je použitelný z obou stran, posadit si zde můžeme jako kolem stolu. Nedáme ho ale například zcela do cesty přes nejfrekventovanější trasu z kuchyně do jídelny a podobně.


Obcházet věci brzy unaví a doslova otravuje. Množstvo variant na vás čaká za jedným klikom. Vyberte si jedálenský barový stôl so stoličkami alebo barový pult s regálmi, barový stôl so zásuvkami.


Alebo chcete okrúhly barový stolík ktorý je výškovo nastaviteľný? Na toto všetko musíte myslieť, keď sa chystáte vytvoriť v kuchyni barový pult. Nápadité kuchyne s barovým pultom môžete čerpať aj z týchto inšpirácií.

Jeden zo skvelých funkcií barových pultov je úložný priestor, ktorý môžu spĺňať. Případně nahrazuje jídelní stůl, pokud má kuchyň menší prostory. V kuchyni se využívá na předělení prostoru, pokud je spojena s obývákem. Použití v kuchyni interiéru bude stejně pohodlné, aby si oběd s rodinou a posedět s přáteli přes šálek kávy. V menších priestoroch nahrádza barový pult jedálenský stôl a vytvára miesto, kde si môžete vypiť nielen ranú šálku kávy, ale aj obedovať.


V tomto prípade platí, že plnohodnotne nahrádza stôl a poskytuje svojou formou chytré riešenie. Je to praktický nábytok, pretože zaberá málo miesta, čo je veľmi výhodné najmä v kuchyniach malých rozmerov. V neposlední řadě také slouží barový pult v kuchyni jako další místo pro trávení času s Vašimi přáteli.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky