pondělí 1. července 2019

Univerzální silikon bezpečnostní list

Univerzální silikon bezpečnostní list

Univerzální silikon podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. Klasifikace dle nařízení (ES) č. Obsah v hmotnost i Identifikační čísla Název látky Asp. Používejteosobníochrannépomůcky. Postupujtepodlepokynů,obsaženýchvoddílech7a8. Po vytvrzení vytvoří trvale pružnou hmotu, odolnou proti povětrnostním vlivům. Bezpečnostní listy Orion.


Univerzální silikon bezpečnostní list

Sanytol univerzální CLP3. S cílem poskytnout jasné a transparentní informace o tom, jak nakládáme s vašimi osobními údaji. ST LINE univerzální silikon podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. BEZPEČNOSTNÍ LIST Určená použití směsi Tmel. Fix ALL Classi prohlášení.


Silikon universální tech. Oblasti použití: Dobrá přilnavost k většině běžných materiálů např. Nepoužívejte na citlivé povrchy, které mohou reagovat s kyselinou octovou, na místech, kde by mohlo dojít ke kontaktu s potravinami a ve zdravotnictví.


Univerzální silikon bezpečnostní list

CLEAN PROFI je tekutý koncentrovaný polymerový dezinfekční prostředek pro rychlou dezinfekci v průmyslu, ubytovacích zařízeních, potravinářství, školství, vzduchotechnice, zdravotnictví, sportovních odvětvích, restauracích a jídelnách. Neobsahuje pryskyřice, silikon , kyseliny a grafit. Jsme globální společností, která se zaměřuje na prodej rychloobrátkového spotřebního zboží. Směsi Chemická charakteristika: Směsi. REACH) a nařízení Komise (EU) č. Acetátový silikonový tmel univerzálně použitelný pro stavební a konstrukční spáry v interiéru i exteriéru, sanitární aplikace apod.


Popis Jednosložkový acetátový silikonový tmel. Vytvrzuje při kontaktu se vzdušnou vlhkostí, vytváří trvale pevný, elastický spoj. Není vhodný pro použití ne PE,PP,teflon,beton,mramor,hliník,měděný a pozinkovaný. Prohlášení o vlastnostech - pro.


Univerzální silikon bezpečnostní list

Latex UNIVERZÁLNÍ Latex VNITŘNÍ. Soudal univerzální silikon může být použit na většinu podkladů mimo plastů. Trvale pružný, stálobarevný tmel s dlouhodobou životností a odolností vůči UV záření. Charakteristika: - velmi snadno použitelný - barevně stálý, odolný proti UV záření - po vytvrzení trvale elastický - velmi dobrá přilnavost k mnoha. POKYNY PRO PRVNÍ POMOC 4. Datum revize: - Verze č. Výborná přilnavost k mnoha porézním a neporézním materiálům.


DEN BRAVEN - Technické listy, bezpečnostní listy. Pro využití v domácnosti. Užíváme cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití našich webových stránek. Sanitární silikon bílý.


Pokud budete nadále prohlížet naše stránky předpokládáme, že s použitím cookies souhlasíte.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky