úterý 2. července 2019

Držák dětské vaničky na vanu

OK Baby držák k dětské vaničce Onda umožňuje bezpečně umístit dětskou vaničku nad vanou v koupelně, aby se zabránilo nesprávnému držení těla matky při koupání dítěte. OK Baby pro bezpečné uchycení dětské vaničky na vanu držáky jsou vhodné pro vanu Onda a Onda Evolution určeno pro vanu v koupelně min. INJETON PLAST Plastový závěsný držák na vanu granitová. Závěsný držák na vanu slouží k odkládání mýdla, kartáčku, či houby. Předměty díky držáku budete mít stále po ruce.


Dno držáku má mřížky, díky kterým může voda odkapávat a hygienické potřeby, tak zůsta.

Bezpečné stojany na dětské vaničky přinášejí nejen pohodlí při umístění vaničky ve správné výšce, ale i možnost koupání zejména v prvních měsících u přebalovací komody v pokojíčku. Skládací kovový stojan na vaničku délky cm. Je praktický složením (nezabírá místo) a hlavně vhodný pro maminky tím, že vanička je díky stojanu ve vyšší poloze (menší zátěž zad).


Máte v košíku zboží, které bude po přihlášení vymazáno. Barvu tohoto produktu nelze garantovat. Pokud máte zájem o konkrétní barvu, napište nám ji do poznámky v objednávce, budeme se snažit vyjít vstříc. Dva nafukovací ventily, výpusť na dně vaničky , opěrka zad a hlavičky přináší nafukovací vanička, kterou můžete využít v malém bytě, při cestování nebo na zahradu či chatu.


Díky lehkosti a kompaktnosti můžete tuto vaničku vzít všude s sebou, je vhodná pro děti od 6. Dětské pokoje - podle výrobců Geuther Pali Schardt Trama Paidi Česká výroba - nábytek na míru.

Vaničky a nástavce na vanu Vaničky a nástavce na vanu. Upřesnit parametry Cena: Kč. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů v kategorii Dětské vaničky a kyblíky na koupání bazar: stojan.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Praktická vanička pro koupelny se sprchovým koutem, na zahradu nebo k moři, ale i možnost hygieny na cestách. Po použití jednoduše vaničku vypustíte pomocí otvoru na dně vaničky a svisle pověsíte a vanička vám jednoduše uschne. Skladná, desing zvířátka se zvuky, který se zalíbí každému malému dítěti. OK BABY Držáky na vanu – k vaničce Onda.


Rotho Babydesign Sada na koupání TOP 4-dílná, se stojanem na vanu bílý. Ideální řešení koupele od Rotho Pro řadu TOP jsme také sestavili atraktivní sady, aby se koupání stalo v prvních měsících bezstarostným potěšením pro vás a vaše dítě. Vanička pro děti s výpustným špuntem pro snadnější vypouštění vody a odkládací plochou na mýdlo.


Vanička má krásné barvy a je vyrobená z kvalitních materiálů. Specifický tvar z širokým okrajem sedí na vany klasických rozměrů. Při plnění vaničky vodou by neměla maminka zapomínat na to, že bude vaničku s sebou přenášet a poté vylévat, aby nebyla moc těžká a nedošlo tak ke zranění. Alternativou dětské vaničky je koupací kyblík 2 ve kterém se dítě cítí jako by stále bylo v děloze 3. Jeho instalace na vanu je velmi snadná.


Uveďte rovněž, zda máme produkt z objednávky vymazat, pokud konkrétní barva nebude k dispozici. Dětské vaničky : anatomické s přihrádkou na věci, s protiskluzovou úpravou, s úchytem na sprchovou hadici.

Madlo je určeno k montáži na vnější okraj vany. Usnadňuje vstup a výstup z vany a zvyšuje tak stabilitu a bezpečnost osoby užívající vanu. Je tvořeno plastovým vysokopevnostním proliskem.


Povrchová úprava madla je protiskluzová. Je vybaveno montážním mechanismem, který umožňuje snadnou montáž na vanu , respektive.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky