úterý 2. srpna 2016

Voš farmaceutický asistent

Obory SŠ Aplikovaná chemie Asistent zubního technika Laboratorní asistent Oční optik Požární ochrana Obory VOŠ Dipl. FARMEKO - Vyšší odborná škola zdravotnická a Střední odborná škola, s. S tímto projektem nám mohou být inspirací, jak skvělým způsobem propagovat naše povolání! Požadujeme schopnost se aktivně vzdělávat. Mzda je otázkou osobního jednání.


Uvítáme také budoucí absolventy (praxe),nebo osoby ZTP. Farmaceutický asistent pro E-shop. VOŠ vzdělání v oboru farmacie. Průběžné zvyšování kvalifikace a účast na kontinuálním vzdělávání. Ochotu učit se novým věcem.


Tříleté studium zakončené absolutoriem. Moderní medicína se bez farmaceutického průmyslu neobejde. Výzkum, vývoj, výroba i prodej léčiv je polem pro farmaceutické asistenty. Pomozte lidem na cestě ke zdraví!


Třeba právě díky této akci bude některý z žáčků jednou náš kolega. Studentky oboru farmaceutický asistent VOŠZ v Brně navštívily s edukačním programem Co byste měli vědět o lécích základní školu. Absolvent vzdělávacího programu diplomovaný farmaceutický asistent najde uplatnění na všech farmaceutických pracovištích, zejména ve všech typech lékáren, v laboratořích pro kontrolu léčiv, výdejnách zdravotnických prostředků, pracovištích zabývajících se výrobou a distribucí léčiv, prodejnách léčivých rostlin a při dalších činnostech při zacházení s. VOŠ farmaceutický asistent ( dříve laborant ) Přijmeme i absolventy, včetně osob OZP, možný je i zkrácený úvazek. Nabízíme týdnů dovolené, SO a NE volné, stravenky 11-, jiné benefity dle domluvy.


Odměna na plný úvazek 25. Práce: Lékárna laborant farmaceutický asistent Vyhledávejte mezi 119. Provádění specializovaných odborných činností, například v rámci aseptické přípravy léčiv, přípravy radiofarmak, přípravy all-in-one vaků a cytostatik, kontroly a analýzy léčiv za použití instrumentálních meto například. Datum nástupu: ihned nebo dle dohody. Kontakt: vedoucí farmaceutická asistentka Eva Turjaková, tel.


Aktuality I Pro pacient. SO-NE volné, týdnů dovolená a další benefity. Zde zákon hovoří jasnou řečí – pro náročné a zodpovědné povolání je potřeba projít náročným studiem. Abychom pro pacienty nalezli to.


Typ: Nemocniční lékárna: Pracoviště: Oddělení přípravy cytostatik: Požadavky: SZŠ, VOŠ obor farmaceutický asistent , nebo SŠ chemického zaměření. Najdi si zaměstnáni a volná místa na vyhledávači práce Careerjet. Diplomovaný farmaceutický asistent. Jedná se o perspektivní obor, po profesní stránce velmi zajímavý, nahrazuje obor FARMACEUTICKÝ LABORANT.


Studium je tříleté, denní, ukončené absolutoriem (titul DiS.). Absolvent je připraven pro práci ve všech typech lékáren, v laboratořích pro kontrolu léčiv, výdejnách. Zahrnuje teoretické vědomosti z anatomie, fyziologie, patologie, mikrobiologie a hygieny, psychologie a komunikace a obecně odborných oborů jako je veřejné zdravotnictví a výchova ke zdraví.


Studovala jsem v Hradci Králové VOŠ zdravotnická obor diplomovaný farmaceutický asistent. Staňte se součástí Alza.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky