pondělí 8. srpna 2016

Osb desky 10mm

Odběrná místa: Praha- Letňany, Praha Michle, Praha Stodůlky, Kladno, Mladá Boleslav, České Budějovice, Tábor, Plzeň, Karlovy. Ve vrchních vrstvách jsou orientovány podélným směrem, ve středové vrstvě jsou orientovány příčným směrem. Vítáme Vás na stránkách naší společnosti.


Kvalitní stavební materiály pro střechy, fasády a izolace od největšího prodejce stavebních materiálů v ČR. Free Shipping Available.

Při použití v exterieru osb desky natřete kvalitní lazurovací barvou. Kingspan Thermawall TWis a high-performance insulation board with low thermal conductivity. A polyisocyanurate board with foil facings on both sides to enhance performance, this fibre-free rigid thermoset board is resistant to water and air filtration and is intended for.


Množstevní sleva znamená odběr jedné celé palety Osb desek ! Máme je skladem i na některých pobočkách. Click and Collect in hour or enjoy free UK delivery on orders over pound;1excl. Desky mají široké využití.


Oriented Strand Board ( OSB ) that is conditioned for structural applications in humid environments.

In comparison to Medium Density Fibreboard (MDF), Chipboard and other plywood alternatives, OSB sacrifices a smooth surface for enhanced mechanical performance by using longer strands of wood. Specifická geometrie štěpek (délka až 1mm) a vysoký stupeň orientace štěpek po směru vláken u krycích vrstev jsou zárukou těch nejlepších technických vlastností. Obvykle jde o 3-vrstvy z třísek o velikosti 2-cm. Díky tomu mají řadu výhod a široké možnosti použití.


Mohou mít broušený nebo nebroušený povrch, být lepeny vodovzdorným lepidlem a opatřeny perem a drážkou. Podkladové desky koupit o objednat u OBI. Díky výraznému a dekorativnímu vzhledu se mohou používat i při výrobě nábytku. V případě OSB jsou vlhku odolné.


Udané ceny jsou za 1mnebo za 1ks, to poznáte v nadpisu produktu. Nejnovější Nejlevnější Nejdražší Zobrazuji 1-z 17. Tyto webové stránky využívají soubory cookies a další technologie sledování, které vám pomohou s navigací a zlepší naše marketingové služby.


Slouží jako stavební materiál při stavbě dřevostaveb, příček, obkladů a podlah. Tyto desky máme nejen v univerzálním formátu s rovnými hranami, ale i upravené formě například s pero drážkou po stranách pro podlahové a střešní konstrukce. Vážení zákazníci, na základě nařízení vlády České republiky jsme kompletně zastavili maloobchodní prodej zboží a služeb na všech pobočkách JAF HOLZ. MM at the best online prices at eBay!


Osb lap 10mm , Az osb lap, napjaink kedvelt építőanyaga, sokféle felhasználási lehetőséget biztosít.

Velikost třísek v povrchové vrstvě umožňuje vyniknout přirozené struktuře, barvě a rustikalitě přírodního dřeva a přináší tak nové možnosti v interiérovém designu. Tenké a velkoplošné třísky se šetrně vysuší, nanesou syntetickými pryskyřicemi a stanoveným podílem parafinové emulze. Dřevina – borovice POUŽITÍ: Konstrukční desky OSB jsou určeny pro použití ve vlhkém prostředí, k výrobě palet, obalů, beden, na dřevostavby, nosníky a nosné konstrukce, střechy, podlahy, stěnové panely, ve stavebnictví, atd.


OSB - plošné lisované desky z rozprostřených velkoplošných třísek sestavených ze tří vrstev a vázané pojivem z umělé pryskyřice. Třísky ve vnějších vrstvách jsou orientová. Využití mají na záklopy, pochochí podlahy, konstrukce a opláštění celých domů.


OSB deska 10mm , ostrá hrana. Vhodné i na konstrukci nábytku. OBI online a vo Vašej OBI predajni! Nákup bez rizika: dní na vrácení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky