čtvrtek 25. srpna 2016

Parni zehlicka na vlasy recenze

Každému typu vlasů sedne jiné množství stupňů. Na vlasy jemné jsou lepší nižší teploty, které k nim budou šetrnější. Naopak na vlasy silnější, budete muset žehličku více rozpálit, aby na ně měla vůbec nějaký efekt.


Podrobný rozpis doporučených teplot najdete o něco výše v tomto článku. Parní žehlička na vlasy L’Oréal Steampod má také pohodlně odnímatelný hřeben a otočný kabel pro jednodušší vytváření vln.

Zajímá vás, jaké má tahle parní žehlička na vlasy recenze ? Tato žehlička na vlasy od populární značky Loréal je založena na působení vysokého tlaku páry a Pro-Keratin technologie. Hodí se především pro nepoddajné a krepaté vlasy. Sama žehličku běžně používám a na kvalitě vlasů je to bohužel docela znát.


Velmi mě proto zaujala parní žehlička, která by měla vlasy narovnat prakticky bez poškození. Avšak pro účely našeho testu, tak aby měl co nejvíce vypovídající hodnotu, jsme využili to nejběžnější dělení, a to na klasické žehličky na vlasy a mini (cestovní) žehličky na vlasy. Oba typy vyrovnají a často i navlní v podstatě jakýkoliv typ vlasu.

Parni zehlicka na vlasy mate? Ahoj holky mate nekdo parni zehlicku na vlasy ? Chtela bych znat nazor, zda se fakt vyplat? Je skvěle vybavena, nechybí jí žádná sledovaná funkce. Nízká cenovka ale pravděpodobně zapříčinila o něco horší žehlicí vlastnosti, kvůli nízkému parnímu rázu nebo výstupu páry.


Těm, kterým příroda nadělila vlasy rovné, touží po bohatých kudrnách a ty, co je naopak mají kudrnaté, rády občas vyžkouší, jak vypadají jejich vlasy narovnané. A na to jim v obou případech skvěle poslouží žehlička na vlasy. Stačí si jen správně vybrat ze široké nabídky na trhu.


Umožňuje elektronické nastavenie teploty v piatich úrovniach od 1do 2°C. Súčasťou žehličky je aj nádobka na vodu s objemom ml. BaByliss ST495E nabídne možností regulace teploty až do 2°C a funkci ionizace. Retail, kterou vyrábí firma Rowenta, má keramické destičky. Samozřejmostí je možnost nastavení teploty, a to v pěti stupních od 1°C do 2°C.


Díky přítomnosti parní funkce ale nemusíte žehlit vlasy s tak vysokou teplotou, jako u běžných žehliček. Kulma natáčí vlasy při vyšší teplotě než například žehlička, proto se mohou kadeře snáz poškodit.

Před každým použitím je tedy dobré nastříkat na vlasy ochranný sprej nebo nanést mléko, které slouží jako ochrana. Seženete ho v drogerii za pár korun a zamezíte tak poničení, které může snadno nastat. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. V průběhu let se BaByliss stal jedním ze světových leaderů v oblasti péče o vlasy a také nejprodávanější značkou na evropském trhu v kategorii rovnání vlasů. Všechny produkty BaByliss pro krásu a péči si dnes užívají domácnosti i kadeřnické salóny ve více než zemích světa. Jaká je nejlepší žehlička na vlasy ? Tuto otázku si kladou mnozí z vás.


Samotný výběr podléhá několika parametrům. Někomu více vyhovuje parní žehlička na vlasy , někam zas ionizační žehlička. Vyzkoušeli jsme oblíbené modely žehliček na vlasy za vás a připravili pro vás recenze. Nejlepší žehličky na vlasy – TOP 10. Jak vybrat správnou žehličku na vlasy.


Před výběrem žehličky si položte otázku, kdo ji bude používat. Existují jak univerzální typy, ale ty jsou dražší, tak i orientované na různé druhy vlasů. Lámavé a křehké vlasy vyžadují jiný přístup než pevné a husté kadeře. Každá moderní žena touží po krásných vlasech, ať už je má vlnité nebo rovné. Klasické žehličky na vlasy jsou určeny všem, které netouží po žádných velkých vymoženostech a očekávají zejména spolehlivost a efektivní úpravu svých loken.


Doporučená nejlepší žehlička je dále vybavena funkcí trojího automatického vypnutí, kdy se při nečinnosti vypne po určité době, a to v jakékoliv poloze. This feature is not available right now. Please try again later.


V kombinaci s přípravky L’Oréal Steampo které obsahují Pro-Keratin technologii, navíc o vlasy během žehlení pečuje. Unikátní parní funkce Ultron Perfect Steam hydratuje vlasy během stylingu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky