čtvrtek 25. srpna 2016

Co2 set prodám

Ostatní je nové, nepoužité a jen rozbalené a sestavené. Popis: COset s lahví plnou kg. Vyberte si co potřebujete z 2aktuálních inzerátů co2. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. K tomu prvnímu setu je třeba dokoupit ještě pár věc (počítadlo bublin,drop-checker,).


Cenový rozdíl není zas.

Zboží je možné poslat poštou na dobírku za 14- Kč nebo za 9- po platbě předem. Prodám set na výrobu COdo akvária. Základní sada redukční a jehlový ventil za 8Kč, doporučuji i zpětný ventil za 19- Kč. Free Shipping Available. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Set obdržíte již složený. Kompletní COset s nočním vypínáním - roky záruka bez láhve. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Výměna chovného samce Cherax destructor za chovnou samici Cherax quadricarinatus. Chovatele Červorovec zploštělý.


Typhlonectes compressicauda ). Dále raky rodu Procambarus clarkii -potřebuji je na výzkum. Můžu vyměnit raky Cherax destructor za jiné druhy raků nebo prodám. Zkušenosti mám jen se sety z RA (ten první odkaz, provozuji dva tyto sety). Při osobním odběru můžu přidat i láhev kg, plnou.


Případně i zpětný ventil camozzi včetně vsuvek za 20- kč a el. Vše kromě láhve lze poslat. Dupla CO- německá kvalita a preciznost. To je známá vlastnost všech akvaristických produktů firmy Dupla.


Nejpřesnější tlakové a jehlové ventily a bezpečná technika, na kterou se můžete spolehnout. Bylo z ní vystříleno max broků, takže je nepoužívaná. Na Prahu dovezu zdarma.


Změna poskitovatele služeb. Už bez krabice tu jsem nenašel ovladač ,adapter, set top box. Bateriemi napájený laser pro rychlé seřízení optiky Vaší zbraně.

Sada obsahuje laser, trnů pro ráže. Car fuel and COemissions data Search for fuel consumption, COemissions, and tax bands for new and used cars. Professional CO² system for aquaria up to 2l.


By feeding the plants carbon dioxide, they are able to convert this into oxygen which in turn makes for healthy water for your fish. Přidám optiku s rychloupínací montáží. COset Dobrý den, chtěl bych se tímto zeptat, zda nemá náhodou někdo z vás doma či v garáži nevyužitý COset pro využití v akvaristice, poptávám za rozumnou.


Nabízíme prodej zbraní a střeliva známých značek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky