pátek 5. srpna 2016

Pečetni vosk

Klasický pečetní vosk v tyčince, červená barva, hmotnost cca 50g. Pokud nevíte jak s pečetním voskem nakládat, budiž Vám nápomocen náš návod na výrobu pečeti. Natáčet toto video mě neuvěřitelně bavilo, jelikož jsem se přenesl o několik staletí zpět. Ukážu vám, jak používat pečetidlo a pečetní vosk a vytvořit tak kr. Kč bez DPH (tj.


2Kč včetně DPH).

Výborný pečetní vosk , krásné barvy a knot uvnitř je nepochybná výhoda. Jedniné co bych vytkla je, že i po zatuhnutí je pečeť poměrně měkká a tak spíš než zlomit se musí upižlat, nadruhou stranu má tak větší šanci přežít nástahy české pošty :D. Je toto hodnocení přínosné?


Tento pečetící vosk má unikátní vlastnosti, které klasický svíčkový vosk nikdy mít nebude. Je opravdu pružný, lze jej ohýbat a přitom nepopraská - je tedy dostatečně pružný na to, aby se během přeprav. Balení v blistru obsahuje ks tyčinek s pečetním voskem.


Váha jedné tyčinky vosku je g. Původní pečetní vosk byl včelí s různými příměsemi, od 17.

Barva pečetí může být různá, od přírodních přes červenou, zelenou po černou. Barva závisí na použitém přídavku do pečetního vosku. Velmi jednoduchým způsobem si vyrobíte pečeť, kterou ozdobíte např. Nad plamenem svíčky nechejte vosk roztopit (neměl by bublat). Poté z blízka nalejte na povrch.


Ihned přiložte pomalu pečetidlo na horký vosk. Odstraňte po zatuhnutí vosku (cca minuta). Barevný pečetní vosk - sada, Fantasyobchod. Líbí se mi, že v obchodě mají velký výběr kruhů na lapače i velký výběr peříček. Pečetní Vosk - šestiúhelník blok bordová Detail.


Ráda bych si koupila s tímto zbožím i jiné - např. Nabízíme velmi kvalitní pečetidla s dřevěnou rukojetí nebo s kroužkem na klíče. Pečetidla, vosk , motouz ceny s DPH. Kapesní - s kroužkem na klíče.


Průměr mm, cena včetně gravírování - 64- Kč. Přitom rotujte tavnou pistolí tak, abyste docílili požadovaného kruhu. Nechte vosk mírně zaschnout a poté otiskněte pečetidlo do nakapaného vosku.

Vosk je v tmavě červené barvě a je vhodný na pečetě. Pravidla, která obsahující tyto Všeobecné obchodní podmínky poskytují maximální bezpečnost a spolehlivost nákupu a zajišťují, aby kupující měl možnost se ještě před uzavřením kupní smlouvy seznámit se všemi podmínkami nákupu. Papír, obálky a etikety, HAAGER. Pro anonymní měření návštěvnosti používáme cookies podle našich podmínek ochrany soukromí. Mám zájem o nabídky přizpůsobené mým zájmům.


Vaše osobní údaje chráníme.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky