úterý 30. srpna 2016

Hrábě kovové

Hrábě a jejich materiál. Plastové hrábě – jsou lehké a pružné. Hodí se zejména k hrabání listí. Kovové hrábě – jsou těžší než plastové hrábě , jsou však odolnější.


Hrábě kovové

Dřevěné hrábě – hodí se pro hrabání sena a. U nás najdete vše co hledáte pro svou stavbu, nebo svůj projekt. Pro větší pohodlí při údržbě zahrady je násada opatřena protiskluzovým gripem. Cena Kč, doprava GLS při platbě předem na bankovní účet Kč, doprava na dobírku 11 osobní převzetí Praha 9. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Jedná o dřevěnou tyč vhodně uzpůsobenou pro úchop nástroje a. Jen tak bude Vaše práce snadná a lehká. Objednejte si hrábě Fiskars, vše půjde mnohem jednodušeji. Kvalitně vyrobené kovové hrábě.


Hrábě kovové

Univerzální hrábě se šířkou záběru 3mm. Zahradní hrábě jsou jedním z nejužitečnějších a nejpoužívanějších zahradních nástrojů. Tyto hrábě vám umožní udržovat pořádek na zahradě. FLO je stabilní, rychle se. Pro tyto účely se lépe hodí hrábě kovové , pro drobnou práci někdy místo motyčky se používají kovové hrabičky (délka kolem cm).


Na násadě (hrabiště) je nasazena součást s vytvarovanými kolíky (hrabice). Popis zboží Kovové nastavitelné švédské hrábě vhodné pro údržbu trávníků, vyhrabávání listí, zbytků trávy, mechů apod. Nožové kované hrábě pro odstraňování mechu a provzdušnování trávníků.


Každá… 1Kč – 2Kč v obchodech Porovnat ceny. Kovové provzdušňovací hrábě na plastových kolečkách mají. EURO NÁŘADÍ - Velkoobchod nářadím.


Vybírejte z širokého sortimentu. Upozornění Není možné zasílat na dobírku, platba pouze předem. Výdejna je uzavřena, zásilky expedujeme na adresu nebo je možné využít náš rozvoz po Praze.


Hrábě kovové

Skvělým pomocníkem pro Vaši zahrádku budou kvalitní dřevěné hrábě , plastové hrábě , provzdušňovací hrábě nebo hrábě na trávu. Nabízíme mnoho praktických varint hrábí, vybírejte v této kategorii na našem eshopu. Pro ty nejmenší pomocníky Vám nabízíme dětské hrábě.


Chcete mít zahrádku jako ze škatulky? Všechno nářadí včetně hrábí na trávu pořídíte pěkně na jednom místě ? Nebo na brněnské prodejně. Ocelové hrábě jsou těžší než plastové hrábě , jsou však odolnější.


Hrábě kovové

Do naší nabídky jsme zařadili hrábě s různým počtem zubů, různě široké, s násadou dřevěnou či sklolaminátovou i bez násady, a také kovové. Zahradnické kovové hrábě s nastavitelnou roztečí zubů. Velké kovové hrábě s dřevěnou násadou na písek nebo pro malého pomocníka na zahradě.


Barvy na obrázku se mohou lišit, dodáváme dle skladové dostupnosti. BRADAS Kovové nastavitelné, zubů KT-W008A. Obvykle do dnů Značka: Fiskars. Kč Hrabičky lamelové s násadou 27cm. Pokračování v nákupech ×.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky