středa 24. srpna 2016

Sedátko do vany pro děti bazar

Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů sedátko do vany. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Inzeráty sedátko do vany - Bazar a inzerce zdarma - Sbazar. Vhodné pro děti od měsíců Stabilní a bezpečné díky integrovaným přísavkám.


Nosnost 6—13kg Osobní převzetí Máslovice a okolí, Kralupy nad Vltavou, Praha-Nové Butovice, Stodůlky, Zličín, Kobylisy.

Děti mohou na pultíku objevit květinku, vodní kolo s. V příjemných barvách, s přísavkami a obvodem proti přepadu dítěte do vany. Sedátko do vany pro děti. Inzerát Sedatko do vany pro deti v okrese Hlavní město Praha, cena 100Kč, od Radka Rajská na Sbazar. Přenosná toaleta pro starší a nemohouci.


Hloubka sedadla k operadlu je cca cm. Operadla a madla na drzeni na bocich a na zadech. Zidle se koupila jako provedeni bez kolecek, kolecka nám bylo receno, ze nejsou dobre, protoze by m.

Výškově nastavitelná stolička do sprchy, plastové sedátko s hygienickým výřezem, plastová opěrka zad. Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. Pouzivane kratce v laznich.


Perfektni pro deti, ktere neposedi a porad se ve vane stavi. Polohovací lehátko do vany má vícero využití. Dá se pohovat sklon na záda, sklon na sed a sklon na nohy. Ostatní - Sedatko na bazar. Vybírejte z inzerátů.


Sedačka do vany se zádovou opěrou pro seniory. Ponor sedátka od okraje vany 20cm. Výdejní místo: U metra C Háje Zasílám dobírka Zásilkovna.


Jeho oblé tvary jsou dítěti jemnou oporou, ale ponechávají mu volnost pohybu. AQUABABY lze snadno upevnit díky silným přísavkám, které mu dávají dobrou stabilitu. Velmi pohodlné sedátko , které se umisťuje přímo do vířivky.


Díky jeho nastavitelné výšce znatelně zpříjemní pobyt ve vířivce osobám menšího vzrůstu, malým dětem, ale i běžnému uživateli. Maximální nosnost sedátka je 1kg.

Rozměr: 45cm x 36cm Výška sedátka. Mají na spodní straně přísavky ,vhodné do vany ,sprchového koutu,na podlahu koupelny. Zabrání uklouznutí při vystupování z vany ,sprchy ap. Prodám nepoužité protiskluzové šlapky(6ks). Dobré pro děti i seniory.


Přitlačí se na dno vany ,podlahy a je hotovo. Praktické sedátko do vany pro osoby s omezenou pohyblivostí má nosnost až 1kg. Pevný rám zavěsíte na okraj vany. Po Praze a části středních Čech možnost dopravy. Maltex sedátko do vany Panda.


Ergonomický tvar sedátka a vysoké opěradlo zajišťují dítěti komfort a volnost pohybu. Může být použito pouze pro již sedící děti. Zespodu sedátka jsou čtyři přísavky, které zajišťují stabilitu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky