pátek 26. srpna 2016

Ikea doza na maslo

Great range of limited-time deals, picks from top brands, curated sales and more! Furniture to match every style! Cook Up a Storm with Wayfair!


Naše krabičky na oběd se postarají o to, že v nich jídlo zůstane chutné a pěkně na svém místě. Díky průhlednému materiálu také hned vidíte, co je uvnitř. A pokud občas vytváříte z včerejších zbytků dnešní obě rozhodně budete vyhazovat méně jídla, když jasně uvidíte, co všechno máte v lednici.

Naše zaváracie poháre, dózy na čaj, kávu a cukor a sklené nádoby sú praktické a štýlové. Vďaka nim budete mať lepší prehľad v kuchyni, vaše jedlo dlhšie vydrží a zároveň dodajú vášmu domovu moderný a sofistikovaný vzhľad. V našom sortimente ich nájdete v rôznych štýloch, veľkostiach i tvaroch. Naše dózy s priehradkami pomáhajú zachovať chuť jedla, ale aj poriadok a prehľad v chladničke.


Vďaka priehľadnému materiálu ľahko zistíte, čo sa nachádza vnútri, a budete vyhadzovať menej potravín, pretože nezabudnete, že ste si chceli na včerajšom jedle pochutnať aj dnes. Navštivte nás a poříďte si do kuchyně chytré nádoby na skladování potravin. Ty naše vám pomohou uchovat ingredience na vaření a navíc ušetří místo.


Mnohé z nich jsou průhledné, takže vidíte, co je uvnitř, zbytečně neplýtváte a vaše oblíbené věci vám nikdy nedojdou. Nebo otevřete víčko jen napůl a můžete z ní usypat, kolik potřebujete.

Vyrobená tak, aby sedla do ruky, takže snadno můžete míchat a zároveň přilívat. Katie Alice - dóza na máslo Vintage Indigo (Tato velká dóza na máslo je ohromujícím kouskem u krásné snídaně.) 7Kč. U vás doma do pracovných dní Dostupnosť v ďalších predajniach kika.


Do nákupného košíka Na nákupný zoznam. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


V katalogu nemáme podrobnější informace o doza na maslo. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. Všechny uvedené ceny jsou včetně DPH.


Akční slevy na vybrané výrobky jsou konečné a zohledňují všechny poskytnuté slevy. Doprava a montáž nejsou součástí uvedených cen. Pro zboží zakoupené v e-shopu je možné objednat dopravu výhradně v rámci České republiky. Sabichi, to je britská pomoc do vaší kuchyně! Příkladem je i praktická skleněná dóza se silikonovým proužkem, který dělá dózu vzduchotěsnou.


Ideální na koření, těstoviny, cukr, mouku nebo sušené bylinky. Dóza na maslo sklo PSB 15x13cm.

Sklo, s víkom, 20x13x7. Máte rádi pořádek v lednici, kde každá potravina má své místo? Pak vám nesmí chybět dóza na máslo.


Nejenže máslo v dóze zůstane správně uskladněno, navíc v kombinaci ušlechtilé oceli a plastu udělá parádu i na prostřeném stole. Není nic lepšího než posnídat čerstvé pečivo s čerstvým máslem. Nad 4€ doprava zadarmo Doručenie do druhého dňa 3výdajných miest Tisíce spokojných zákazníkov.


Dózy na maslo na 4home.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky