pátek 12. srpna 2016

Kombinované parní trouby

Free Shipping Available. Jemná pára umožní plné rozvinutí chuti a vůně, aniž byste museli použít jakýkoli tuk navíc. Díky přednastaveným automatickým programům si můžete připravit až dokonalých pokrmů. Nejlepší volbou je pořízení kombinované parní trouby s horkovzduchem. Ta potom nahrazuje klasickou troubu a můžete v ní vařit, péct i grilovat.


Kombinované parní trouby

Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenzí. W, l, Ventilátor, Samočištění Vestavná elegantní parní trouba přinese díky svým inovativním technologiím,dokonale propečené, šťavnatě křupavé jídlo plné vitamínů a minerálů, a to i bez použití oleje či tuku. Pára dodá surovinám potřebnou vláhu, zvýrazní jejich chuť a podtrhne přirozenou strukturu.


Naše parní trouby si poradí s pečením, vařením, grilováním i přípravou pokrmů Sous-Vide. Vychutnejte si šťavnaté maso, chléb s křupavou zlatavou kůrkou i zeleninu, která si zachová barvu i cenné vitamíny. V parní troubě lze najednou udělat celé menu a Vám zůstává čas pro jinou zábavu.


Kombinované parní trouby je možné používat jako parní i horkovzdušné, nebo současně. Jakmile si vyberete své oblíbené, můžete přenést ideální nastavení přímo do trouby a dokonce i troubu na dálku i předehřát. Užijte si pohodlné vaření a hlavně - chutná jídla.


Ovládejte svou troubu odkudkoli prostřednictvím aplikace Home Connect - Remote Control. Vaření v páře zachovává v potravinách původní chuť, vitamíny a nutriční hodnoty. A je také velmi praktická - lidé, kteří chtějí jíst zdravě, ale nemají mnoho času na vaření, si mohou s parními a kombinovanými troubami Siemens snadno a rychle ohřát již připravená jídla. Parní trouby Siemens jsou zdravější alternativou běžné trouby.


Kombinované parní trouby

Pojďme se podívat na nějaké funkce kombinované parní trouby. Pořízením si parní trouby v kombinaci s horkovzdušnou kompletně nahradíte klasickou troubu. Můžete v ní jak grilovat a péci, tak připravovat pokrmy na páře.


V kombinované parní troubě Gorenje můžete připravit chutné a zdravé pokrmy ze zeleniny a ryb v páře, tak, že si uchovají všechny cenné vitaminy, živiny, barvu i strukturu. Díky parnímu generátoru vaří parní trouby Gorenje úplně bez vody, generátor extrahuje páru z vody, která je tak úplně čistá. Vestavné kombinované parní trouby – multifunkční domácí spotřebič. Libujete si v moderních technologiích?


Vařte v páře chutnou zeleninu, pečte anebo opékejte maso. Klidně použijte obě funkce najednou. Pára je distribuována po celé troubě, bez kapek vody, které by mohly zkazit jídlo. Trouby s funkcí dálkového monitorování Home Connect vás zbaví všech pochybností, díky čemuž si zachováte duševní klid.


Jednoduše zkontrolujte stav vaší trouby na vašem mobilním zařízení a pohodlně ovládejte a monitorujte troubu na dálku pomocí aplikace Home Connect. Stovku z nich jsme však proměnili na internetové výdejny, ve kterých trvale držíme skladem tisícovky pečlivě vybraných modelů a ve kterých platí přísné hygienické zásady. Moderní typ trouby , který pracuje na principu ohřevu za pomoci páry. Potraviny si uchovávají vitamíny a živiny.


Energetické parametry vestavné trouby. Tyto kombinované trouby mají speciální tvar, který vychází z klasických pecí na dřevo. Kombinované mikrovlnné trouby Mikrovlnné trouby Jsou mnohem lepší - dnes v nich můžete grilovat, dusit i opékat do křupava, rozmrazovat, ohřívat.


Navíc kombinace horkého vzduchu a mikrovln snižuje čas potřebný k vaření a spotřebu energie. Parní sterilizátor do mikrovlnné trouby může být použit ke sterilizacidětských lahví a jiných výrobků během pouhých minut,přičemž zničí 9 bakterií a mikrobů. Přesná délka procesu samozřejmě závisí na výkonu mikrovlnné trouby.


Kombinované parní trouby

Je prokázáno, že parní. Kombinovaná parní trouba s mikrovlnami Panasonic NN-CS894SEPG v černém provedení se stříbrnými prvky nabízí litrový vnitřní prostor. Nabízí vaření s párou, 2-patrové konvenční vaření, současné kombinované vaření, vaření se snímačem a invertorovou technologii, mikrovlny, gril i rozmrazování ve velké vnitřní ploše. V kategorii Kombinované sporáky jsou všechny naše sporáky, mezi kterými si můžete vybrat ten nejvhodnější pro Vaši kuchyni do Vašeho domova. Chladničky kombinované s mrazákem.


Vyberte si chladničku kombinovanou s mrazákem, která bude odpovídat vašim požadavkům a potřebám. Volit můžete mezi rozměrnějším mrazákem nebo větším chladicím oddílem. Nyní vám za nákup vybraných modelů vrátíme peníze zpět.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky