úterý 23. srpna 2016

Retro oblečení bazar

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Scotland Bound for Vintage Nation. It is over two years since we have been north of the border and are excited to be coming back. Oblečení - Retro saty bazar. Vybírejte z inzerátů.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši.

Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Prodám tak trochu retro lodičky, jen jednou obuté, takže vlastně nové, květinový vzor barev. Retro oblečení - Módní bazar na Modním pekle. Vyberte si dětské oblečení , kočárky, autosedačky a mnoho dalšího.


Jsme vintage store, který tu chyběl! V kamenné Retro Komnatě (Štefánikova 1 Brno) i online najdete neustále se měnící nabídku oblečení a doplňků z 50. Každý kus je originál s příběhem pouze v jedné velikosti! Vinted nabízí oba způsoby: skvělé úlovky a možnost vydělat peníze prodejem oblečení !

Boom retro stylu zasáhne snad každou generaci. Nyamy Monchichi, Monchhichi Vintage. Pokud jde o oblečení , přichystali jsme všem milovníkům retro stylu bazar s nápaditou módou. Elektro - Retro televizor bazar.


Retro dámské oblečení z tisíce e-shopů pohodlně na jednom místě. Potom ještě oblečení na holčičky ( kabátky čepice,šatičky, botičky, skládané sukně a hnědé řádkové punčocháče)Jsem sběratelka historických kočárků a panenek. Chci to pro dobové akce při promenádě s kočárky.


Je škoda to vyhodit mě by to ještě posloužilo. U nás najdete šaty, čepice nebo plavky z nabídky mnoha obchodů a značek. Přechodová nebo lehká zimní bunda zn. Bunda má boční zapínání, kapuce se dá odepnout na cvoky, spodní lem uvnitř je možný stahnout na šňůrku, na rukávech možné využít polorukavice na palec, rukávy lze stahnout.


Dětský bazar na webu eMimino, největším portále pro těhotné a maminky. Levné oblečení pro miminka, výbavička, kočárky, autosedačky. Nakupujte a prodávejte i vy, vystavení inzerátu je zdarma.


Sport - Retro rybarske bazar. Ostatní - Retro telefon bazar. Nábytek - Retro zidle bazar. Prodám nové retro bekovky – zboží ze zrušeného obchodu.

Cena 25 – za kus, rozměry 56–58cm obvod Cena 25 – za kus, rozměry 56–58cm obvod pozn. Pánské oblečení , bundy, mikiny a kalhoty. Bazar s oblečením online.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky