pátek 19. srpna 2016

Leifheit venkovní sušák linomatic 400 comfort 85271

Free Shipping Available. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today. Shop Everything you Need on eBay!

Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. As with all Linomatic rotary dryers, the lines are located in the rotary arms when closed to protect them from dirt.


Clean lines, clean laundry! Thanks to its Easy-Lift System, the Linomatic 4. Díky systému zatahování šňůr do bočnic jsou šňůry chráněny před deštěm a špínou. Zahradní otočný sušák na prádlo LINOMATIC Comfort 400.


Tento sušák je vylepšenou verzí modelu L4- model Linomatic Comfort 4má navíc systém Easy-Lift (= super rychlé a jednoduché rozložení sušáku). Je velmi praktický a bude radost na něj cokoli věšet.

Nabízí metrů sušící plochy, tedy asi plné pračky prádla. Sušáky na prádlo) Hodnocení produktu: (recenzí). The washing lines cleverly retract into the arms to keep them clean, tidy, and tangle free. The rotary is opened with an easy pull cord lift mechanism, simply pull the red toggle and walk backwards. To lower the arms just pull the release lever on the central pole, walk away.


Vlastnosti otočný zahradní sušák , odolný vůči vlivům počasí nyní o snazší otevírání nerezavějící hliníkový rám, patentovaný systém zatahování šňůr do bočnic šňůry jsou chráněny před deštěm a špínou, automatické zajíždění ovládací šňůry možnost. This feature is not available right now. Please try again later.


Odolný vůči vlivům počasí, nerezavějící hliníkový rám. Patentovaný systém zatahování šňůr do bočnic - šňůry jsou chráněny před deštěm a špínou. Leifheit LINOMATIC L 4. Při skládání se šňůry automaticky svinou do konstrukce sušáku, a proto je nemusíte před. Mechanismus pro ideální vypnutí šňůr, m šňůr 4. Na sušák pověsíte až pračky prádla. LEIFHEIT LINOMATIC L 4je venkovní sušák na prádlo.


Jen prádlo usušené venku a na čerstvém vzduchu na vás dýchne svěžestí a čerstvostí kdykoliv si jej obléknete. Tento otočný sušák je tvořen nerezavějícím hliníkovým rámem a je velmi odolný proti vlivům počasí. Find great deals on eBay for leifheit and leifheit dryer.

Jedná se o otočný sušák , který má nyní o snazší otevírání. Je odolný vůči vlivům počasí, rám je z nerezavějícího hliníku. Navíc má jedinečný patentovaný systém zatahování šňůr do bočnic.


Díky tomu jsou chráněné před deštěm a špínou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky