pondělí 15. srpna 2016

Dukanova dieta jedalnicek

Kontakt Prosím adresovať maily len v nutnom prípade, nakoľko dostávam stovky mailov denne a nestíham na všetky odpovedať. Vaše otázky adresujte prosím na facebook a diskusné fórum, ktoré pravidelne navštevujem. Tato dieta je založena převážně na konzumaci bílkovin a omezování sacharidů.


Ty totiž organismu dodávají nejméně kalorií. Dieta je rozdělená do čtyř fází. V první, takzvané útočné fázi se nesmí jíst v podstatě nic jiného než libové telecí nebo hovězí maso, libová drůbež a ryby. Zakázaná je i zelenina a ovoce.


Preto Vás tento jedálniček môže inšpirovať a pomôcť Vám schudnúť. Zostavili sme pre Vás vzorový. S jednou z ďalších redukčných diét prišiel francúzsky odborník na výživu Dr. V sedemdesiatych rokoch bol doktor často konfrontovaný s témou obezity.


V tom období boli problémy s nadváhou riešené princípom nízko kalorického stravovania. V této fázi konzumujeme pouze potraviny, které neobsahují žádné sacharidy (cukry) a lipidy (tuky). Asi budem musiet schudnut, predsa len tym sportom.


Prvé dve fázy predstavujú obdobie zhadzovania kilogramov a ďalšie dve udržiavanie novej hmotnosti. Ak patríte do skupiny ľudí, ktorí sa potrebujú zbaviť nadbytočných kilogramov, ale nechcú sa príliš obmedzovať, tak je táto metóda určená práve pre vás. Jejím autorem je francouzský odborník na výživu Dr. Dietu představil před deseti lety v rámci své knihy Neumím zhubnout, která se brzy stala bestsellerem. My sme ju vyskúšali na vlastnej koži, jedálniček a dukanová diéta nám priniesla zaujímavé poznatky.


A práve vďaka naším skúsenostiam dukan diéte a postrehom počas napísanej dlhšej diétnej procedúry sme schopný sprostredkovať výsledky a hodnotenia. Každá dieta je jen krátkodobým řešením. Důsledné a především trvalé dodržování ověřených pravidel a správně sestavený dietní jídelníček představují účinnou cestu k trvalému hubnutí bez jo-jo efektu. Akorát ona to vůbec nepotřebuje.


V prvních dvou fázích se mohou jíst povolené potraviny dle libosti. Pozrite si návod na zostavenie. Najlepší jedálny lístok na 1. Vyberte si na potraviny alebo jedlá z ponuky pre raňajky, desiatu, obe olovrant a večeru.


Zkrotit své chutě, hlídat si každou potravinu, dodržovat pravidla, hledat vhodné recepty a podobně #128512; Ale musím říct, že se to nakonec vyplatilo :)) Nyní ještě sháním nějaké zajímavé recepty, protože už mi trocha dochází inspirace #128578; Nemá někdo z vás nějaké zajímavé tipy? FÁZA ÚTOČNÁ:táto fáza je veľmi motivujúca, lebo schudnete za veľmi krátku dobu a bez hladovania. DUKANOVA DIÉTA oficiálna stránka pre SR a ČR - 1. To znamená v tento deň je možné konzumovať iba potraviny dovolené v prvej útočnej fáze. Aby dieta byla snesitelnější, zahrnul do ní dr. Dukan i tolerované potraviny.


Schudnute rýchlo a efektívne v krátkom čase z brucha, zo stehien, z bokov, zo zadku a vyformujte si postavu. Proto při vaření svoje pokrmy nesolte vůbec nebo jen lehce. Autor vo svojej knihe predkladá zaujímavé tipy, recepty a jedálničky, v ktorých nezabúda ani na chuťové bunky. Prodietix proteínová keto diéta.


Jedálniček závisí od fázy diéty v ktorej sa nachádzate. Problémy s nadváhou som začal mať asi pred rokmi, keď som sa po dvojročnom pobyte v U.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky