pátek 5. srpna 2016

Česká polní lopatka

Polní skládací lopatky si také můžete pořídit do svého auta, především v. Vypadají jako malý rýč a byly běžnou součástí takzvané malé polní vojáků v mnoha válkách. Polní lopatky patří mezi military klasiku. Využívají se zejména pro tvorbu zákopů či střeleckých okopů. Vážení zákazníci, musíme Vás informovat o dočasném uzavření kamenné prodejny v Přerově.


Eshop zatím funguje bez omezení. Vám budou po uhrazení převodem na účet vydány po telefonické dohodě. Obzvláště při kopání zákopů a jiných buzerací.


Firma Cold Steel nyní přináší na světlo světa vlastní verzi slavné ruské polní lopatky, kterou používaly jednotky Specnaz. V čem je tato polní lopatka jiná? Sekyra Bundeswehr malá. Lopatka polní AČR (rýček) ČSLA. Originální lopatka používaná bývalou armádou ČSLA.


Česká polní lopatka

Polní vojenská lopatka je vyrobena z kvalitního a odolného materiálu, díky kterému se jen tak nepoškodí. Přestože má pouze jeden kloub, na kompaktnosti jí to však neubírá, jelikož se její násada dá zasunout. Skládací rýček se hodí jak do přírody, tak do auta. Na lopatce je malý kus kovu, který má sloužit jako kladívko například na zatloukání kolíků u stanu. Maďarská polní lopatka 3. Německá BW polní lopatka 5. V rukou vojáků už od doby První světové války můžeme vnímat malou lopatku s dřevěným topůrkem.


Už to byla polní lopatka. Jedná se prakticky o zmenšeninu klasické lopaty, která má sice menší rozměry, její mobilita a funkčnost však rozhodně menší není. Potřebné do dílny, na chalupu, do domácnosti. Kč bez DPH 55Kč s DPH.


Česká polní lopatka

Nedodává se s pouzdrem. Je nutné přiobjednat (SC92SF). Kvalitní polní lopatka , která se používá v německé armádě (Bundeswehru). Lze ji použít jako pilku ( lopatka má ozubenou hranu), motyčku, sekyrku apod. Army rýčky a vojenské lopatky pro vaše dobrodružné výpravy do přírody.


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Je vhodná i pro házení. Army shop se zásilkovým prodejem nové i použité ARMY výstroje.


ARMY SHOP nabízí výstroj a výzbroj AČR i cizích armád. Mírně použité, funkční zboží. Nášivky - Česká republika. Skladem Novinka Akce Doprava ZDARMA Nejnovější Nejlevnější Nejdražší Zobrazuji 1-z předchozí strana.


Velice praktická a skladná polní lopatka , která se vejde do každého batohu a na každý výlet. Perfektně se hodí k přípravě ohniště a menších výkopů v terénu. Má navíc praktický otvírák na pivo, malou pilku a kompas. US polní skládací lopatka MFH je kopie polní lopatky US armády s ozubenou hranou. Je extra pevná a tvrdá, lopatka samotná je vyrobena z oceli, rukojeť je z pevného protiskluzového plastu.


Česká polní lopatka

Součástí dodávky je také přepravní obal s klopou. Replika sovětské polní lopatky od Cold Steel.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky