čtvrtek 18. srpna 2016

Astrální cestování nebezpečí

Prý je astrální cestování pro tělo celkově tak moc náročné, že to může o trošku zkrátit život #128577; Dělat to často prý není zdravé. Je ve stejném stavu, jako. Je astrální cestování nebezpečné?


Nikoliv fyzicky, ale mentálně a emocionálně může být. Můžete narazit na bytosti, které chtějí uškodit. Můžete mít potíže s návratem do vašeho těla či pocit, že jste ve světě ztracení. Nicméně neexistuje reálné nebezpečí , pokud začnete astrální svět pomalu a postupně. Nejdříve musíte pochopit, že i zážitky z astrálního cestování podléhají filtrům osobní reality a vnímání světa.


Máme tu tělo, máme tu svojí mysl a tak hýbeme dějinami, karmou a světem celkově. Tento článek je nazván třemi na první pohled odlišnými pojmy, ale jen na první pohle neboť v základu jde o velmi podobný princip Není to schopnost, která by byla člověku prospěšná, právě naopak. Sdílejte naše články a podpořte Radostné zprávy!


Jedná se o techniku hojně užívanou již v dobách starého Egypta. Je tvořena naší vědomím, manifestací našich snů, strachů, myšlenek i nadějí. Představte si, že se v noci probudíte a silou vůle opustíte svoje nehybně ležící tělo. Než abychom vám dopodrobna a jen teoreticky popisovali, co je to astrální cestování , rozhodli jsme se jít rovnou ke zdroji – ke člověku, který se astrálnímu cestování věnuje a má s ním zkušenosti. Lidé tento stav často prožívají během nemoci, nebo při zážitcích blízkých smrti, ale je možné se to naučit i silou vůle.


V tomto článku se dozvíte, jak začít. Bohužel to však zdaleka není jediné nebezpečí , jež potenciálním poutníkům po jiných dimenzích hrozí. Z častého astrálního cestování mohou vzniknout psychické potíže, kdy jedinec nedokáže rozeznat, co je ještě realita. DUŠE SEBEVRAHŮ, DÉMONI A DALŠÍ NEPŘÍJEMNOSTI.


Je pár věcí, na které nemáte vliv. O astrální cestování se nepokoušejte v přílišném vlhku a za bouřky. Někteří lidé tvrdí, že za bouřky lze bezpečně cestovat, pokud před cestou ponoříte ruku na několik minut do nádoby s vodou, ala já bych to neriskoval a astrální cestu bych odložil na jindy.


Astrální svět je plný nejrůznějších. Stejně tak buďte obezřetní u každé bytosti, kterou potkáte - nikdy nevíte, jaké má s vámi úmysly. Jak se Vám líbí blog Tenkoviny?


Astrální cestování nebezpečí

Dosáhnout tohoto okamžiku a udržet se v pozitivních vibracích. Další nebezpečí spočívá v tom, že této magické činnosti, pro její nevšední krásu, můžeme zcela podlehnout. To znamená, že na astrálním cestování můžeme být nějakou dobu závislí, nebude se nám chtít vracet do reality.


Tady je zapotřebí velké. Může vaše duše cestovat po světě a navštěvovat přátele. Na duše „ astrální tělo“ je za všech okolností spojena s fyzickým tělem. A hlavně podvědomé reakce těla jsou naprosto přirozené a rychlé, v případě pocitu nebezpečí nebo vyděšení, proběhne „návrat“ do těla během zlomku vteřiny. Zážitky doprovázející proces probuzení kundalini: hluboké duchovní pocity, nevědomé tělesné pohyby, záškuby svalů, křeče, pocit silného elektrizování po celém těle, neschopnost koncentrace, extáze, blaženost a pocity velké radosti, vydávání zvířecích a dalších zvuků, pocit opilosti, mimosmyslové vnímání.


Pozemský astrální svět a jeho obyvatelé. Negativní i pozitivní vlivy plynoucí z astrální roviny. Magické možnosti v ovlivnění astrálního světa. Lidské vášně a závislosti. Tentokrát jsme vyzpovídali úžasného človíčka.


Paní Mirka Menclová, která si říká Morrigen, pracuje v čarodějnickém obchůdku. Věnuje se ale i jiným činnostem. Pomohla už ve své praxi mnoha lidem s jejich zdravotními, psychickými a životními problémy. My se zaměříme v našem rozhovoru na velice zajímavé téma – astrální cestování.


Pojďte s námi vstoupit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky