úterý 9. srpna 2016

Barový pult bazar

Prodám barový pult tmavě šedý s kovovou nohou. Nutné připevnit na zeď nebo ke stávající kuchyňské lince. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den.

Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Transport v rámci SR viem zabezpečiť po dohode. Bar je úplne nový nepoužívaný. Pozrite celú ponuku všetky inzeráty možno zaujme aj niečo iné. Najideálnejšia komunikácia telefonicky.


Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Vyberajte z inzerátov. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.

Popis: Výroba na zakázku barový pult a prodejní pulty. Včetně možnosti vlastního loga. Pracovní nerezový stůl kvalitně zpracovaný, velká výhoda tohoto stolu je variabilita nastavení, velice stabilní a pevný s vysokou nosností,možné použití ve všech provozech laboratořích, gastro provozovnách, garažích a dílnách. Ohřívací pult je určen k umístění na pult.


Je vybaven krycím pevnostním sklem. Sklo se dodává ve stejném balení včetně držáků a bočnic na uchycení Sklo zakrývá čelní a vrchní stranu vodní lázně, z boků pak nerezové, plné úchyty. Nenechávejte své barové židle o samotě a pořiďte jim parádní barový stolek!


Je libo decentní barový jídelní stůl nebo raději frajerský barpult pro nikdy nekončící večírek? Korpus šedé lamino, celá přední část a vrch baru polepeny bílým sklem, podsvícení přední části zářivkami, dolní část na nohy z broušeného nerezu, boky ve dvou variantách (vyměnitelné): 1) přírodní dýha mořená na červeno 2) matná černá Z vnitřní strany bez dvířek,. Barový pult vyrobený na zakázku.


Predám komplet zariadenie pizzerie. Prohlédněte si aktuální inzeráty barový pult. U nás najdete, co potřebujete. Chcete prodat nepotřebné zboží? Inzerce na bazaru je zdarma.


Je trochu tmavší, než na Asko odkazu, ten tmavší už asi nemají. Je krásný, žádné známky “používání”. Ukvapili jsme se a barový stůl se k nám nehodí, máme malý byt a budeme kupovat čtvercový.

Stoly 5ks, stoličky 17ks, malý barový pult s nerez. Hranaté tvary, prosvětlený barový pult , prosvětlená barová deska, moderní designové prvky. Obslužný pult na výdaj stravy s digestorom-linka,rozmery sú uvedené v obrazovej časti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky