úterý 16. srpna 2016

Domácí vafle

Berte v potaz, že si je ještě namažete marmeládou, takže už by potom byly přeslazené. Za mě rozhodně palec nahoru! Tak právě jsem dodělala poslední kousek. Musím pochválit,je to opravdu labůžo. Potřela jsem třešňovou marmeládou,navrch šlehačku a pocákala pikaem.


Domácí vafle

Přítel byl nadšen a pěl ódu jak neskutečná dobrota to je. Vzhledem k tomu,že miluje sladké a tímto zcela dosáhl svého uspokojení,tak dnes. Tradiční belgické vafle - recept: V míse smícháme suché přísady. Oddělíme bílky od žloutků a bílky ušleháme do tuha. UCBTg2M4Ar43Y5z8KZLDc0Mg?


Vyberte si recept na domácí vafle a připravte si chutný a výjimečný domácí vafle pokrm, lahůdku nebo nápoj. Pro váš skvělý chuťový zážitek jsme zde vybrali pouze ty nejlepší domácí vafle! Načerpejte inspiraci pro přípravu, postup a zpracování v naší databázi s desetitisíci recepty včetně. Budete na to potřebovat silikonovou formu na vafle.


Domácí vafle

Do té nalijete těsto a dejte do trouby předehřáté na 2stupňů Celsia. Kdybychom při návštěvě Belgie neokusili vafle, jako bychom tam nebyli. Vafle pečte přibližně minut. Chutnalo nejen dětem, ale i celému štábu – čerstvé vafle jsou prostě čerstvé, nemohou se rovnat kupovaným.


Fantastické kokosové křupavé wafle. Až jednou připravíte wafle k snídani, stanou se vaší závislostí. Vaflovač je úžasná věcička – pomůže vám vykouzlit rychlé občerstvení, brilantní snídani nebo ve slané verzi třeba chutnou večeři. Zkoušela jsem mnoho sladkých receptů a nakonec u nás doma zakotvily dva – jeden – křehké vafle – chutná mému synovi a dceři a druhý – křupavé vafle – chutnají mému manželovi a mně. První čtyři přísady smíchejte v misce.


V mléku rozšlehejte vejce a máslo, vlijte k mouce a zpracujte v hladké těsto. Nechte ho dvacet minut odpočívat. Pak rozehřejte vaflovač a plotýnky potřete tukem. Vlijte těsto, uzavřete a pečte dozlatova.


Hotové vafle pocukrujte a přepulte. Kdo milujete a ujíždíte na vaflích, tento recept se vám bude hodit. Pravé belgické vafle jsou z kynutého těsta, na něj nyní mnozí máme i čas, ale tyto mi přijdou daleko chutnější.


Domácí vafle

Sypké přísady smícháme, přidáme mléko, olej, vajíčka a zpracujeme těsto. Tyto vafle můžeme obměňovat tak, že do těsta přidáme například: čokoládu, ovoce, oříšky, atd. Záleží jen na vaší chuti.


V tomto videu Majkl nám ukazuje, jak se dělá vafle. Recept je velmi jednoduchý. Kreativita je v náplní. Pokud vás už ovesná kaše nudí, můžete z ovesných vloček zkusit vafle z ovesné mouky. Zdravé vafle z ovesných vloček.


Těsto je slazené rozmačkaným banánem a místo mouky použijete jemně namleté ovesné vločky. Pokud sáhnete po těch bezlepkových, mohou si tyto vafle dopřát i ti, kteří dodržují bezlepkovou dietu. Pokud vám přijdou vafle málo sladké, není nic lepšího, než si je nakonec trochu přelít medem :).


Milí zákazníci, chráníme Vás i sebe. Do odvolání přijímáme pouze bezhotovostní platby kartou, nebo stravenkovou kartou Sodexo. Domácí vafle , SVÁČA Z KOLA.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky