pátek 26. srpna 2016

Dětské kolo 20 bazar

Vyberte si co potřebujete z 7aktuálních inzerátů dětské kolo 20. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Inzeráty dětské kolo - Bazar a inzerce zdarma - Sbazar.


Prodám dětské horské kolo zn. Bylo by jak nové, kdyby dcera neodřela přední vidlici viz foto.

Pouze osobní převzetí nebo možný dovoz po okolí. Původní cena byla 7tis. Doklady ke kolu samozřejmostí, jasný původ. Nutno vidět, preferuji osobní odběr.


Můžu dovézt Most, Lovosice, Litoměřice, jinak vlastní odběr v CV. Superior Škoda race edition. Vybírejte z 7inzerátů.

Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Co jiného dělat během nouzového stavu, než s dětmi jezdit na kole Přední vidlice odpružená, přesmykač Shimano RevoShift, přehazovačka Shimano SIS. Jedná se o nové kolo , připravené na sezónu, od stejného výrobce jako detská kola core nipper. Kola jsou vhodné do všech terénů - máme jak silniční, tak horská dětská kola. Od těchto značek můžete zakoupit také odrážedla. Vhodné pro děti s výškou postavy 1– 1cm.


Rám dural, vidlice ocel Hi-Ten, ráfky hliník. Je vybaven převody použitím komponentů Shimano, řazení pro jednoduchost bylo zvoleno otočné. Nabízím dětské kolo KREATIV, pro děti od 5-let, velikost , ve velmi dobrém stavu, s blatníky, zadním nosičem, krytem na řetěz, světlem s dynamem, odrazovými prvky. DCERA NA NĚM JEZDILA OD 105CM! Přehazovačka a přesmykač Shimano Tourney.


Kola pro děti, BMX - Kola - Kola - Cyklistika, Doručení zdarma na vaši oblíbenou prodejnu! Rezervace produktu ze skladových zásob prodejny.

Kategorie Horská kola - bazar. V našem e-shopu vám nabízíme především jízdní kola pro děti. Nejedná se pouze o jízdní kola pro nejmenší děti (velikosti 1 1 palců), ale také kola pro starší děti (1 palců) a kola juniorská (palců). Nabízíme dětská kola renomovaných značek, které mají s výrobou dětských kol bohaté zkušenosti.


Kolo Author Energy červené. Chceme dcerce rychle koupit nové kolo. Je jí let, tudíž asi už tu 20tku. Její staré kolo je příšerně těžké, tak bych chtěla nějaké lehčí. Jaká je vlastně normální váha takového kola ? I o tom se diskutuje na Modrém koníku.


Přečti si zkušenosti a názory ostatních. Dětský bazar zdarma a bez.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky