čtvrtek 4. srpna 2016

Ubytování dolní morava a okolí

Rezervace ubytování probíhají bez prostředníka a bez provize. Vyberte si nejvýhodnější ubytování v blízkém okolí ! Nabízí restauraci, bar, zahradu, přímý přístup na sjezdovku, K terasu, neplacené soukromé parkoviště a Wi-Fi zdarma. Pokoje mají vlastní koupelnu.


Obec, která leží na úpatí Králického Sněžníku, na pomezí Orlických hor a Jeseníků, je vyhledávána v létě mil.

Je ideálním místem pro odpočinek a pohodu. Vítejte na našich stránkách! V prvním poschodí se samostatným vchodem jsou apartmány s vlastní koupelnou (WC, sprchový kout, umyvadlo), s kuchyňkou, kde je lednička, varná konvice, mikrovlnná trouba, nádobí. Pod masivem Kralického Sněžníku na vás po celý rok čeká dobrodružství, zábava a spousta zážitků. V jeho blízkosti však nedávno nová oblíbená atrakce neboli stezka v oblacích.


Vztyčuje až metrů nad stromy, po té co vyjdete k vrcholu naskytne se vám možnost si vlézt na. Dosažitelnost je nejlepší po vlastní ose. Levné ubytování v penzionu v oblasti Králický Sněžník.

Dolní Morava 4 Dolní Morava Dolní Morava. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.


Kapacita ubytování je osob. Na rozmezí Jeseníků a Orlických hor se nachází v zimě ráj lyžařů, v létě oblíbené místo pro horskou turistiku, cyklistiku a na své si přijdou i fanoušci golfu, koloběžek. Skywalk, adrenalinový park s lanovým centrem, Mamutíkův vodní park s největším mamutem na světě, Mamutí horskou dráhu, která je nejdelší v ČR a. V létě možnost koupání v zastřešeném bazénu.


Společenská místnost pro posezení. V přízemí nejprve projdete verandou, kde je fůru háčků na bundy a kabáty a také zde je umístěn sušák obuvi - na přaskáče nebo jinou mokrou obuv. Objekt má přízemí, podkroví a sklep. Ubytování ve plně zařízených apartmánech.


V každém apartmánu jsou dva oddělené pokoje, obývací část s kuchyní a koupelnou. V objektu je kolárna, lyžárna, sauna a zastřešená terasa s grilem. Dva kompletně vybavené apartmány celkem pro osob.


Ideální poloha přímo v areálu Větrný vrch dělá z penzionu dokonalé místo k zimním i letním pobytům. Horské penziony hory Jeseníky, dovolená pro rodiny s dětmi. U nás najdete to nejlepší místo pro Vaši relaxaci a odpočinek s možností různých sportovních aktivit během celého roku.

Spousta vyžití pro děti i dospělé v blízkém okolí. Byly vybavené, a hlavně tu bylo čisto, celkově pěkné. Apartmány se nám moc líbily. Užili jsme si tu naplno lyžařskou sezónu a vyzkoušeli jsme taky wellness. Dozvěděli jsme se, že tu jsou v okolí pěkné cyklotrasy.


Autobusem, vystoupit na zastávce u obchodu s potravinami a pak 200m pěšky směr Ski areál Větrný vrch. Pennymarket Králíky ca km. Předností chalupy Jezinka je její ideální poloha.


Nabízí cenově výhodné ubytování v rodinném prostředí, které ideálně snoubí pohodlí a praktičnost s vybavením šitým na míru cestovatelům, jako jste Vy. Akční ceny, balíčky, wellness, bazén. Wifi na pokojích a parkoviště zdarma.


Tělo i mysl můžete hýčkat v našem soukromém wellness, kdy budou prostory celého wellness vyhrazeny pouze pro Vás. K dispozici je Vám kombinovaná finská a infrasauna, parní sauna, vyhřívaná římská lavice a vířivka s panoramatickým výhledem do údolí. Osvobozeny od poplatku jsou osoby mladší let.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky