pondělí 22. srpna 2016

Plašič krtků solární

Elektronické plašiče krtků a hrabošů vytváří zvuk a vibrace, které se šíří půdou a po čase začnou těmto škůdcům vadit. Pro ucelení sortimentu nabízíme levný solární plašič. Pořiďte si plašič krtků a skoncujte s krtky navždy pomocí odpuzovače krtků. Použijte na krtka ekologickou metodu - elektronický akustický odpuzovač krtků , nebo trubkovou živolovnou past! Snem mnoha zahrádkářů a zemědělců je mít rozkvetlou a upravenou zahradu nebo srovnané záhonky se zeleninou.


Plašič krtků solární

Je radost, když se daří. Solární odpuzovač krtků , Plašič krtků. Zvolit můžete osvědčené solární odpuzovače Weitech, chemické bariérynbsp;proti krtkům v pevné či tekuté podobě nebo speciální trávníkové hnojivo s odpuzujícím účinkem na krtky. Zvukové vlny se šíří až na ploše 6m v závislosti na půdních podmínkách. Hliníkový sloupek vysílá každých sekund akustické vlny, které odpuzují zvířata.


U mne na zahrádce se uvedený solární odpuzovač jeví po ročním, letošním použití také jako neúčinný. Krtci si vesele v blízkosti dále ryjí a hryzci snad o něm ani neví, neboť kořenovou zeleninu a brambory v blízkosti dále konzumovali. Takže cca 60-Kč za ks jsou vyhozené peníze mimo zkušenost, že tento typ je.


Jak pracuje plašič krtků Deramax-Cvrček. Plašič Deramax-Cvrček produkuje zvuk a vibrace na velmi nízké frekvenci, které mají schopnost dobře se šířit zeminou a jsou natolik nepříjemné pro škůdce jako jsou krtci, hryzci, hraboši, nebo hadi, že tito brzy opouští prostor chráněný přístrojem. Zbytkový zvukový signál.


Elektronický plašič krtků je zpravidla napájen buď z běžných baterií, nebo ze síťového zdroje. Levný solární plašič krtků , který byl svého času velmi populární a který má mizivou účinnost, již nemá ani význam používat. Co se týče bateriové verze plašiče krtků , jedna sada baterií by měla udržet. Přístroj pracuje na bázi solární energie, využívá ultrazvukového vlnění k odpuzování krtků , hrabošů, myší a dalších hlodavců.


Vibrace z přístroje se uvolňují do země, což narušuje život krtků. Vibrace se objevují každých sekund v kmitočtovém rozsahu 4Hz. Krtek je na vibrace velmi citlivý, jsou mu nepříjemné, a prostor kde se vibrace vyskytují opustí. Jeden plašič je účinný na plochu maximálně 350m².


V sypkých písčitých půdách se vibrace. Přístroj funguje na principu šíření nízkofrekvenčních vln pod zemí. Prodej odpuzovače realizujeme do hodin za překvapivě nízké ceny dopravného. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Potřebujete vyhnat krtka ze zahardy?


Plašič krtků solární

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Mezi zákazníky je oblíbený pro svoji spolehlivost, účinnost a levný provoz. Pokud tedy řešíte problém s krtky na zahradě, nebo se tomuto problému chcete vyhnout v budoucnu, doporučujeme vám tento dlouhodobě osvědčený plašič krtků , hryzců, hrabošů, rejsků a hadů.


Odpuzovač krtků , vydává vysokofrekvenční bzučivý zvuk, šířící se půdou a ruší nežádoucího obyvatele. Dobíjecí zdroj je zabudován pod solárním článkem (jedná se o dobíjecí baterii typu AA). Odkazy na odborné recenze a testy Bros Plašič krtků solární Sonic.


Chystáte se koupit Bros Plašič krtků solární Sonic a chcete si před nákupem zjistit recenze a názory ostatních zákazníků, kteří koupili produkt Bros Plašič krtků solární Sonic před vámi? Plašič krtků BROS Sonic účinně odpuzuje krtky, norníky a jiné zemní škůdce z míst jako jsou trávníky, květinové záhony, rekreační plochy, dětská a sportovní hřiště, fóliovníky, zahrádky apod. Charakteristika: Plašič zemních škůdců (hlodavců) - solárníVlastnosti: Vyrobený z odolného plastu a hliníku. Je voděodolný a po umístění v zemi přehlídnutelný.


Nejlevnější e-shop Zigishop. Zboží za akční ceny, slevy. Tento velký (cm), mikroprocesorový odpuzovač hlodavců funguje na principu vysílání u. Produkt byl úspěšně přidán do nákupního košíku. Lidl nabízí v akci solární odpuzovač krtků , hrabošů a myší, který se nabíjí slunečním světlem.


Nabízí ekologickou ochranu bez pastí a jedů, funguje na principu nízkofrekvenčních vln. Interval nízkofrekvenčních vln sekund každých sekund.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky