úterý 16. srpna 2016

Jakou pracovní desku do kuchyně

Ten, kdo si zamiloval průmyslový vzhled své kuchyně , bude si jistě chtít pořídit kuchyňskou pracovní desku z betonu. Betonový povrch je však nutné tmelit a leštit. Pokud jeho zatmelení není provedeno odborně, snadno se znečistí.


Jak vybrat pracovní desku do kuchyně Kuchyňské pracovní desky patří k tomu typu vybavení, jež by mělo vydržet co nejdéle. Je-li v kuchyni místo, které dostává zabrat nejvíce a je nejčastěji používané, pak je to právě pracovní deska.

Jakou pracovní desku vybrat? Výběr pracovní desky do kuchyně není radno podcenit. Na vrcholu pomyslného žebříčku je patrně žulová pracovní deska, která je nejodolnější snad ve všech směrech.


Je lepší dřevěná, laminátová či kámen? Hodí se ke každému stylu, lze ho vyfrézovat do různých tvarů, dodá místnosti pocit útulnosti a rustikální atmosféru. Na pracovní desku se nejvíce hodí dub, tloušťka desky by měla být minimálně mm. Nejlevnější volbou je dýha, tenký list dřeva nalisovaný na nosném materiálu (nejčastěji dřevotříska).


Pracovní desku do kuchyně si vybíráme na základě našich estetických preferencí a finančních možností.

Dnes najdeme na trhu množství materiálů , které se hodí na kuchyňskou desku , v různé kvalitě a cenových hladinách : od laminátu, přes masiv, MDF desku , hliník až po přírodní nebo umělý kámen či dokonce sklo. Tato pracovní deska však patří mezi ty nejlevnější, tím pádem není problém ji při opotřebení či poškození častěji vyměnit. Přírodní k ámen Nejpoužívanějším materiálem na pracovní desku je žula, která má velkou odolnost proti vsakování olejů či kyselých látek do struktury materiálu. Kuchyňská pracovní deska do značné míry určuje to, jak bude naše kuchyň vypadat.


Nezáleží při tom jen na barvě, ale také na struktuře a především na materiálu, se kterým budete denně v kontaktu. Vyberte si opravdu kvalitní pracovní desku , ne každá vydrží každodenní zatížení. Chceme laminátovou desku (neraďte sklo, to jsme zavrhli), jenže otázka jakou barvu, aby to ladilo a nebylo přeplácané. Prodejce mi nabízel tu samou desku (zúženou) i na stěnu.


Nemám vůbec představivost a do návrhu to nakreslit nejde. Svěřte svou kuchyň do našich rukou – s výběrem vhodné pracovní desky a kuchyňské linky vám pomůže náš návrhář s citem pro design. Chcete luxusní pracovní desku ? Kuchyně si kvalitní pracovní desku do kuchyně je velmi důležité. Minulý týden jsme tu probírali výhody a nevýhody lamina, nerezu a dřeva.


Zahrňte do plánů i plochu za pracovní deskou Dokonce ani pracovní deska není to poslední, co byste při kompletaci kompletní kuchyňské linky měli řešit. Její výběr je sice taky důležitý a zvolit správný materiál, který vám bude dlouho a dobře sloužit, není jen tak. Jedním z nejdůležitějších prvků kuchyňské sestavy je pracovní deska.

Kromě toho, že její design výrazně ovlivňuje celkový vzhled kuchyně , jde o součást značně exponovanou. Vybíráte pracovní desku do kuchyně ? Vsaďte na pěknou a odolnou U kuchyňské linky stojíte každý den, proto by měla být nejen krásná, ale i funkční. Nevšedním materiálem pro obklad za pracovní desku může být i kámen. Vnáší do kuchyně určitý prvek zemitosti a přírody.


Navíc není tak pravidelný jako obkladačky a většinou se nespáruje. Jeho nevýhodou ale je, že má v sobě póry, a tak se hůře čistí a chytá se na něj prach. V této rubrice nabízíme nápady na rekonstrukci vaší kuchyně. Rekonstrukce kuchyně se neobejde bez nové kuchyňské linky, a tedy i pracovní desky, která trpí mechanickým opotřebením a vlhkostí prostředí, přičemž její výměnu zvládne každý.


Kuchyňskou pracovní desku si můžete nechat nařezat u truhláře, případně zajít do některého z hobby marketů, ve.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky