pondělí 15. srpna 2016

Lamelové dveře na míru

Nákup bez rizika: dní na vrácení. Naše lamelové dveře ale na rozdíl od těch levných plastových z dovozu vynikají hladkým mechanismem otevírání, proto manipulaci s nimi hladce zvládne i malé dítě. Jde o kombinaci posuvného a otočného pohybu.


Nabízíme je v několika provedeních – harmonikové, skládací a skládací na stěnu Compack. Výroba nábytku Milan Fák. Horní Dubénky 12 tel.

Dorian Dekor, lamelové dveře vám dodáme na míru podle vašich požadavků a tak aby co nejlépe ladilo s designem vašeho interiéru. Dřevěná lamelová dvířka a dřevěné lamelové dveře od firmy Marušík Holz s. Vchodové dveře , dveře mezi skladovými a prodejními prostory obchodů, skladové dveře , atd. PVC lamelové clony jsou vyrobené na míru , zavěšené na nosnou konstrukci z galvanizované oceli nebo nerezu.


Nosná konstrukce je hákovitá, což umožňuje libovolné rozdělení a překrytí pásů, stejně tak rychlou a jednoduchou. Shrnovací dveře na míru , nakupujte shrnovací dveře levně online přímo na míru , využijte nabídky kvalitních shrnovacích dveří! Skládací dveře nenáročné na prostor. Jsme zakázkoví výrobci skládacích interiérových dveří.


V případě vašich individuálních požadavků upravíme dveře na míru.

Nejsou vhodné do prostor s vysokou vlhkostí, agresivním prostředím apod. Pokud nemáte standardní rozměry vstupního otvoru a potřebujete tudíž atypické provedení shrnovacích dveří - jsme Vám k dispozici s kalkulací na velkou škálu rozměrů a provedení. Interiérové dveře mohou být na přání vybaveny také dveřním prahem a jinými doplňky. Neváhejte nás tedy kontaktovat. Nemusíte pro dveře jezdit do obchodu a dveře složitě shánět a převážet.


V obchodě jsou shrnovací dveře nabízeny pouze v normovaných rozměrech. V našem eshopu levně zakoupíte rozměr Vám na míru. Na našich stránkách nabízíme pouze kvalitní produkt od prověřeného českého výrobce. Potřebujete uzavřít velký stavební otvor, ale nemáte v místnosti dost prostoru pro otevření klasických dveří? Lamelové aneb skládací dveře SAPELI.


Pak využijte nabídky lamelových dveří, které skvěle vypadají a mají velice malé nároky na prostor. Dveře se vyrábějí v provedení skládacím a harmonikovém. Horizontální žaluzie na plastová okna. Rolety do střešních oken.


Ani průvan vám tedy na čele vrásky neudělá. A v neposlední řadě se velmi jednoduše montují a opravdu snadno udržují. Získejte cenové nabídky zdarma. Poptejte šikovného řemeslníka na Nejřemeslnících.


Všude tam, kde jsou dveře překážkou.

Skleněné dveře na míru , čiré s pískovaným motivem kruhů. Vytvořte si své nové skleněné dveře. Vyrobíme vám celý set přímo na míru. Set obsahuje veškeré kování a sklo, díky tomu mohou být skleněné dveře okamžitě využívané.


Vybírat můžete z široké škály vzorů a barev. Objednejte si u nás instalaci plastových pásů nebo tabulí na míru. Jednoduchý průchod umožňují kyvné dveře ze speciálního PVC panelu zesíleného tkaninovou mřížkou. Namontujeme vám svařovací boxy k ochraně svářeče i okolí. Nebo oceníte noční rolety na přístěnné vitríny či rychlonavíjecí vrata s plastovou.


Například podkrovní prostory často vyžadují zkosené obložky a dveře na míru odpovídajícího tvaru. Oblíbené jsou také výplně větších otvorů, řešené bočními světlíky a nadsvětlíky, které již dnes máme standardně v ceníku. Neslevujte tedy ze svých představ a nedělejte kompromisy! Dřevěné dveře na jakýkoli způsob. Pomůžeme Vám navrhnout.


V naší nabídce najdete již vyrobené typové domovní vchodové dveře , ale vyrábíme také dřevěné vchodové dveře na míru. Ať už už je použijete jako hlavní vstupní dveře do.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky