středa 3. srpna 2016

Kamenný šrotovník

Vývod na plochý řemen, plně funkční. Pohonná jednotka, mlátička, šrotovník - Při rychlém jednání přidám kamenný šrotovník a plochý řemen. Predám na novo zrenovovaný kamenný šrotár, v plne funkčnom stave. Je osazen 3f 4kw Motorem.


Jemnost šrotování lze snadno měnit výměnou různých sít.

Bazár pre kamene do srotovnika nájdete u nás na Inzercia. Bazár, kde si možete podať inzerát zadarmo. Ak hľadáte kamene do srotovnika, viac nemusíte. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Prodám kamenný šrotovník s el.


Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň.

Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Stroje - Srotovnik kamenny bazár. Dobrý kamenný šrotovník nebude drahý, kolem až tisíc a když bude štěstí, bude mít kameny z umělého korundu, kenž bývají nesmrtelné.


Renovace kamenů je ve výši kupní ceny. V průběhu času i ruční kamenný mlýnek doznal jistých technických vylepšení, ačkoliv princip mletí i základní konstrukce zůstala stejná - ležák se ale dělal větší a běhoun byl do něj zapuštěný. Plocha obou kamenů už nebyla čočkovitá, ale rovná, s tím že dno dutiny vyhloubené v ležáku se mírně svažovalo.


Online bazár a inzercia zdarma. Nabízím k prodeji kamenný šrotovník na obilí. Možno regulovat množství násypu a hrubost šrotu.


Kameny jsou po naklepání - téměř nepoužívané. Plně funkční, pohon klínovými řetězy. Výkon kW, motor na 380V. Kontaktujte Mě kdykoli na daném e-mailu.


Dom a záhrada - Kamenný srotovnik bazár. Dále se můžete podívat na další věci na prodej děkuji. Kladívkový šrotovník je určen pro zpracování zrn z kukuřice, pšenice,ovsa, ječmene, rýže, dále na fazole, kaštany a jiné plodiny.

Není určen pro … 21€ vrátane RP a DPH. Ušetríte 1€ skladom v expedícii Kedy t. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů šrotovník. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Zvířata - Kamenny srotovnik inzerce. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Možná výměna za krmivo: Oves.


Na úplném počátku našeho mletí mouky byl klasický šrotovník , ke kterému jsme neměli motor, takže jsme ho používali pouze na ruční pohon. Začínali jsme s ním před cca lety a funguje bez problémů do teď, dnes už se starým stabilním motorem jako šrotovník na obilí pro zvířata. Získaný produkt je hodnotným krmive.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky