úterý 30. května 2017

Záložka z fotek

Pexeso z fotek Vám poskytne spoustu zábavy. Můžete si ho zahrát s dětmi, s přáteli nebo s partnerem. Použijte Vaše vlastní fotografie a legrační hra může začít.


Sada ks záložek do knihy, fotka z každé strany, plast 2mikronů, jeden list. Možnost kombinovat horní a dolní text díky možnosti přidávat a odebírat stránky. Záložka do knížky s vlastním motivem, fotografií, textem.

Potisk je stálobarevný, do knížky se neotiskává. Rámeček na fotku z ultrazvuku Šablona na otisky dětských nožiček a prstové barvy Seznam pravidel pro babičku a dědu Recept na šťastné man. Pobavte ostatní unikátním pexesem z vlastních fotek ! Originální zábavná hra.


Krabička na fotopexeso a záložka v rámci balení zdarma. V našem editoru si snadno vytvoříte pexeso se 30ti páry fotek (celkem ks). Mezi kartičkami o velikos.


Na výběr jich je opravdu hodně, a každý si určitě vybere.

Nabízí rychlé zálohování fotek a videí. Počet karet: 36ks, počet vkládaných foto je 18ks. Každé foto vkládejte jednou, my je vytiskneme dvakrát. Na předních stranách pexesa jsou Vámi vložené fotografie, na zadních stranách je nápis pexeso. Tvorba fotoknih z vašich fotek online.


Vytvořit si vlastní fotoknihu nikdy nebylo jednodušší! Sdílejte mé stránky a videa :) A nezapomeňte se přihlásit k odběru videí! Radost můžete udělat například hrníčkem, tričkem, krytem na telefon nebo jiným fotodárkem s vlastní fotkou. Vytvořte nádherné dárky z vašich fotografií pro své blízké.


Fotomagnetka zase krásně ozdobí vaši lednici či digestoř. S výrobou kalendářů s vlastními fotografiemi máme více než desetiletou zkušenost a za námi stojí celá řada spokojených zákazníků. Váš kalendář z vlastních fotek od 24print je tou správnou volbou. Jak na úpravu fotek v mobilu?


Jaké aplikace jsou nejlepší, jak úpravu fotek zvládnout zdarma? A s čím si vlastně má smysl hrát na iPhonu i Androidu? Mnoho týdnů jsem testoval nejrůznější aplikace a vybral ty nejlepší varianty.


Jak upravit fotku z mobilu, aby vypadala lépe?

Takto divoce raději ne, i když jednou za rok. Záložka může mít i podobu motýla, který usedl na stránky knihy. Stačí z tvrdého papíru vystřihnout tvar křídel a přilepit k nim tykadla z drátku.


Pokud si netroufnete motýlí křídla vymalovat, můžete na papír nalepit samolepku motýla a jen ji vystřihnout. Když už máme fotky v Lightroomu upravené a zpracované, je potřeba je vyexportovat. Bez toho bychom nedosáhli požadovaného výsledku. V tomto článku vám ukážu, jak správně nastavit Export fotek z Lightroomu.


Lightroom funguje v praxi tak, že fotky do něj nejprve importujeme, pak je zpracujeme, upravíme a nakonec vyexportujeme. Hlavní sezóna dovolených skončila a mnozí si zpět dovezli spousty fotografií a videí. Můžete vybírat z několika formátů a druhů fotografických papírů. Technologie tisku SD Foto Print je ideální pro fotografie z mobilního telefonu a kompaktního fotoaparátu.


Tento ekonomický laserový tisk můžete volit pro klasické fotky od formátu 10xaž do velikosti Anebo pro nebo větší fotky od formátu 20xaž do A3.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky