úterý 23. května 2017

Výseky na smaltování

Prohlédněte si všechny naše výseky na smaltování. Najdete u nás hliníkové, mosazné a měděné výseky s motivy zvířátek, základních i nevšedních tvarů, znamení, sportů, dopravních prostředků a podobně. Podívejte se na výrobky seřazené podle ceny od nejlevnějších v kategorii Nejlevnější Výseky , podložky, lůžka a dekorace pro smaltování. Hledáte-li novinky v této kategorii, nejlépe je naleznete pomocí Nejnovější Výseky , podložky, lůžka a dekorace pro smaltování.


Rádi byste doma zkusili techniku smaltování bez pícky?

Můžete začít klidně hne bude Vám k tomu stačit smaltovací pudr pro domácí smaltování , bižuterní komponenty a podložka na smaltování. Na smaltování lze použít jakýkoliv kovový materiál, nebo skleněné přívěsky. Připravte si také bižuterní komponenty, abyste smaltované šperky mohly dokončit. Kdo by se chtěl podívat na další ukázky mé i mých svěřenců z ateliéru Ptačí budka tak tady jsou odkazy.


Vytvořte si přívěsky dle své fantazie. Nevhodné pro děti do let. Smaltování - Měděné výseky - Výtvarné potřeby pro kreativní tvoření - speciální prodejna, e-shop.


Dovozce výtvarných potřeb a velkoobchodní prodej,.

VÝSEKY Měděné výseky na smaltování. Get without the ads. This feature is not available right now. Please try again later. Na začátku byla dobrá marmeláda, pak prázdná sklenice, štětec, barva a dále co dům dal.


Sada obsahuje pícku o průměru 15cm včetně poklice, špachtli, u držá. Fólii lze vystřihovat do libovolném tvaru pomocí nůžek, nebo z ní razit přesné tvary pomocí raznice. Pícka se zahřívá pomocí čajových svíček.


Protože fólie je měkká, je dodávána na podkladovém papíru, který lze odstranit po navlhčení vodou. Po oddělení se fóĺie přenese na určené místo, kde se nechá zaschnout. Výborný na smaltování a výrobu šperků.


Příprava na smaltování Střední škola stavebních řemesel Brno-Bosonohy. Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie. Vítejte na webu společnosti ČESKÝ SMALT – výrobce smaltovaného litinového nádobí, smaltovaných cedulí a spolehlivého dodavatele technického smaltování a renovací.


Dokážeme i nemožné, vždy se snažíme vyjít vstříc zákazníkovi a jeho potřebám, proto se na nás obraťte s možnostmi realizace vašeho projektu. Smaltujeme pro Vás produkty a součástky, které musí něco vydržet, smalt chrání proti korozi, otěru, chemickým a agresivním látkám, je stálobarevný a výborný izolant.

Zveřejněním vašeho návodů souhlasíte s podmínkami týkajícími se zveřejňování textů a fotografií na portále Potvor. Vaše autorské texty a fotografie nebo texty a fotografie, kde máte výslovný souhlas autora k jejich publikaci. Počáteční rozvoj smaltování brzdil nedostatek kvalitních, čistých a levných surovin. Napomohly mu nové postupy při výrobě sody a boraxu a objev nových zdrojů surového materiálu.


Základ smaltů tvoří předtavená frita – surovina na bázi sklotvorných látek a další přísady. Prášky vhodné k dekorování předmětů ze skla, kovu, dřeva, porcelánu, keramiky, kamene a ostatních materiálů, které snesou zahřátí na cca 180°C. Zapněte elektrickou plotýnku na maximum.


Přes punčochu bohatě posypejte část sklíčka práškem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky