pátek 5. května 2017

Tatínku ta se ti povedla obsah

Maminka má příliš mnoho práce, a. A opět musím konstatovat, že se dceři vůbec nedivím, že ji měla ráda. Je to milé a vtipné povídání, jaké umí navodit jen pan Svěrák. Jeho rukopis je zde čitelný, kdo ho zná, tak ho pozná.


Doporučuji malým i velkým jako milé zastavení v tomto uspěchaném světě.

Jak vypadá tatínek Šíma. Je menší postavy, nosí brýle, v mládí prý míval spoustu vlasů, ale když byl na vojně, kde se musí stále nosit čepice nebo přilba, vlasy mu prořídly. Omlouváme se , ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení. Přihlašte se , nebo se zaregistrujte , pokud nemáte účet. Buďte první a podělte se o vlastní zkušenost s knihou.


Dnes objednáte, zítra vyzvednete… a můžete začít číst. Ke stažení ve formátu MPa FLAC.

V prodeji na fyzickém nosiči CD. Ukázky zdarma k poslechu. Dříve jim vyprávěla maminka, ale protože jí nezbývalo mnoho času (v domácnosti je vždy co na práci), převzal její úlohu tatínek.


Pohádková knížka od Zdeňka Svěráka! Tatínku , ta se ti povedla – pohádky pro chytré děti i dospělé vyprávěné samotným autorem, Zdeňkem Svěrákem. Ty ale mívají právě večer v domácnosti nejvíc práce. A tak je potřeba, aby je tatínkové. Tatínek Šíma by pohádky raději četl.


Napoprvé tatínek příliš neuspěje. Veškeré informace o produktu. Od té doby vyšly pohádky v literární podobě.


Vážení zákazníci, knihy si u nás můžete nadále objednávat s doručením Českou poštou , GLS či aktualizovanou Zásilkovnou. Abyste mohli koupit tento produkt, musíte se přihlásit. Koupit za 1Kč Cena včetně DPH.


Tato e-kniha je dostupná ve formátech: ePUB Mobi pro Kindle PDF. Dostupnost formátů zavisí na vydavateli.

Vzdělávací obor: Český jazyk a. Ve spolupráci se sladatelem Jaroslavem Uhlířem má na svém kontě kolem 4písní. Děti všechny pohádky znají a některé nově vymyšlené se. V případě pochybností o aktuálnosti či funkčnosti příspěvku využijte tlačítko „ nahlásit příspěvek “. Nabízí neomezený prostor zdarma, snadnou a rychlou výrobu fotoknih i jiných fotoproduktů. Touží po příbězích o zdánlivě obyčejných věcech kolem sebe.


Petřík a Petruška totiž nechtějí žádné známé pohádky, ani nechtějí předčítat z knížky. Jsme veřejná univerzální knihovna, kterou může využívat úplně každý. Naším posláním je získávat, zpracovávat, uchovávat a poskytovat informace, literaturu a další kulturní hodnoty. Zdeněk Svěrák Pro pokračování se přihlaste do OKnihovny. Po zadání Vašeho telefonního čísla obdržíte SMS s jednor.


Najčastejšie to býva obsah knihy, ukážková kapitola, alebo úryvok z titulu. Ukážková kapitola (31 KB) Podrobnejšie informácie. Ty však mívají právě večer v domácnosti nejvíc práce. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Personalizaci a cílenou reklamu si můžete vypnout v nastavení prohlížeče.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky