čtvrtek 4. května 2017

Kouzelnický kufřík kožíšek

Záruka špičkové kvality, originálního a všestranného repertoáru pro každou společenskou příležitost. Překvapí a především pobaví diváky od menších vystoupení, představení pro děti až po velkolepou a strhující. Divadlo kouzel Pavla Kožíška. Originální kouzelnické vystoupení pro děti a dospělé.


Zatím jenom patnáct kouzel , ale časem přidám ještě další.

Chce to cvičit a chtít. Všechny kouzelnické triky a pomůcky jsou vybrány tak, aby byla lehká na nácvik podle hesla kouzlo v minutě. Vše s čím budete čarovat, si snadno obstaráte nebo najdete doma, takže nebudete potřebovat žádné speciální kouzelnické rekvizity a potřeby, žádný kouzelnický kufřík nebo kouzelnická sada.


Pokud se vaše dítě z časových, zdravotních nebo finančních důvodů nemůže osobně zúčastnit letního kouzelnického tábora, doporučujeme kouzelnický on-line kurz z pohodlí domova nebo kouzelnický kroužek Pavla Kožíška. V našem kouzelnickém obchodě se tohoto problému samozřejmě bát nemusíte. Dokonalý trik nabízí pomůcky a potřeby pro kouzelníky.


Neviditělná vlákna, balónky, sponge míčky či speciální karty za kouzelné ceny.

Závěrečné vystoupení kouzelníků na Kouzelnickém táboře Pavla Kožíška - I. Populární a nejúspěšnější český kouzelník s bohatými zahraničními zkušenostmi. Hlavní náplní jsou kouzla, triky, iluze a především vlastní výuka kouzlení přímo osobně s Pavlem Kožíškem. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Tak už jsme byli dvakrát v Líbeznicích na představení. Kouzla a cary - Kouzelnicky kufrik najdete a porovnáte na Srovnanicen.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. V tomto oboru jsou rekvizity největší. Předvádějí se iluze jako. Se svým velice úspěšným kouzelnickým vystoupením je vhodným zpestřením každého programu.


Závěr vystoupení může být zakončeno unikátní levitací s divákem. Pavel Kožíšek - Mistr světa ze Světového poháru bavičů. Vypadá to jako velká zábava, ale letos to celé málem nedopdlo dobře. Jeden z účastníků se totiž ztratil.


Na konci každého turnusu probíhá slavnostní pasování na kouzelníka a složení přísahy.

Jednoduše se pak naučíte např. Díky této sadě se můžete stát opravdovými kouzelníky! Obsahuje vše, co potřebujete, navíc je praktický i na cesty. Je jen na Vás, jestli se spokojíte s jednoduššími triky, nebo budete cvičit, aby z Vás byl opravdový mistr. Okouzlete své kamarády zajímavými kouzelnickými triky!


Kouzelnický kufřík Kouzla a čáry je ideální vstupenkou do světa magických triků. Myška umí dělat triky, které si přečte na kouzelnických kartách. Vždy najde hrášek pod skořápkou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky