středa 24. května 2017

Tuzexovky fazolky

Svou popularitu si ale Jelly Beans získaly bonbóny, které jsou známe z filmu o kouzelníkovi Harry Potterovi. Bertíkovy fazolky jsou opravdu speciální v tom, jaké příchutě v balíčku mezi běžnými bonbóny najdete. Jsou to například žížala, posekaná tráva, ušní maz, párek, zkažené vejce, zvratky, sopel a hlína.


Až příchutí v každé krabičce! Tyto želé by mohly být chutný marshmallow nebo tutti-frutti nebo by mohly být nechutné mýdlo nebo tuhý ušní maz! Jste dost odvážní, abyste.


Další z našich šílených challengí je tu! O těhle fazolkách slyšel už i Harry Potter. Nikdy totiž nevíš, co si vytáhneš. Buď máš štěstí a pochutnáš si, nebo smůlu a zažiješ hodně horké chvilky!


Věřte, nebo ne, ale veškeré příchutě jsou naprosto. Jelly Belly Harry Potter Bertie Botts Every Flavour Jelly Beans 35g. Staňte se odvážlivcem při ochutnávání těchto kouzelných fazolek a zjišťování, jaké příchutě Bertíkových Fazolek jsou chutné a jaké neuvěřitelně odporné.


Jak jste si mohli všimnout, balíček přišel pěkně zabalený a zajištěný, aby se nic nerozbilo. Vy nám dejte vědět, zda tuto stránku znáte a nebo jestli vás něco z našich nákupů zaujalo. Kyselé žvýkací mekké fazolky od značky Warheads Země původu Brazílie Složení: Cukr, glukózový sirup, modifikovaný kukuřičný škrob, E29 E33 přírodní a umělé aroma, E12 E10 E11 E133. Zatoč si ruletou a zahraj si se svými fazolkami! Malá hra podobná ruské ruletě - roztočte Ruletka a nechte diktovat hru, kterou fazolky musí někdo sníst.


Jen ty budeš vědět, jestli je to mňam nebo fuj! Převezte svou rodinu a přátele, jednoduše se. Harry Potter fazolky vás opravdu překvapí různými příchutěmi, které… Kč – 1Kč ve obchodech Porovnat ceny.


Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Tento e-shop získal dostatečný počet spokojených zákazníků v programu Ověřeno zákazníky. Může obsahovat následující příchutě banán, čern.


Jelly Beans Boozled CHALLENGE (VLOG) Nechutných příchutí - nEscafeX a Embrenal (Fazolová challenge) Ahoj lidi, vítejte v dnešním spešl videu kde je mým hostem můj spolužák a super. Ale tyto fazolky o tom jsou! Hodnocení produktu: 1. Je to super jen mě naštvalo, že jsem si k tomu musel něco do. Tohle ke mně přitáh bratranec.


Nejdřív jsem si myslel, že ty fazolky akorát smrděj, po 5-ti minutách my ovšem bylo na blití. Půlka těch bombónů se tedy buď vyhodí, nebo se z toho zeblijete. Kdyby to bylo levnější tak bych to bral, jinak to cenově připadá jako naprostá zbytečnost. Fazolky mě strašně fascinují, už nějakou dobu sleduji ry a jejich challenge, právě konrétně Jelly beans boozled challenge, a chci si fazolky vyzkoušet.


Asi bych pak litoval, ale já když si něco umanu. Neváhejte a roztočte ruletku, vezměte fazolku s barvou, na kterou ukazuje ruletka a doufejte, že zrovna tato fazolka nebude chutnat odporně! Máme dobroty z Ameriky, Evropy i Asie.


Bean Boozled ruletky je tady!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky