čtvrtek 18. května 2017

Ck čížová lenka

Po ukončení studií po nástupu do zaměstnání jsem nebyla spokojená jak jsem si snila. Spontálně jsem si udělala průvodcovský kurz a zcela mě to pohltilo. Práce s lidmi, nové prostředí, nové věci, historie co zapadá j. Reklamační protokol podepisuje osoba, která se zákazníkem protokol sepisuje a zákazníkovi se doporučuje. Naší nejoblíbenější destinací jsou Alpy, kde se opravdu výborně vyznáme a můžeme sestavit zájezd na míru i pro nejnáročnější klienty.


Organizujeme zážitkové cesty na zajímavá místa a jedinečné akce, adventní zájezdy. Informace o cestovní kanceláři CK ČiLe v katalogu cestovních kanceláří AtlasCK. Lyžařské zájezdy s vlastní nebo autobusovou dopravou,.


Naleznete zde kontakty na provozny této CK. ISLAND – země ohně a ledu. Poznejte za dnů největší turistické zajímavosti Islandu s českým průvodcem. Lenka Čížová - CK ČiLe.


Odlet z Prahy, poslední volná místa. Mám ráda zejména hory (Alpy) v každém ročním období. Právní služby poskytuji fyzickým osobám, ale také podnikatelským subjektům, a to ve všech oblastech právního řádu.


Lyžování a turistika v Alpách, poznávací zájezdy, ubytování v Alpách. Zájezd pořádá CK Simon. CK OSVĚTA nabízí odpočinek na pláži, relaxaci v termálech, výlety i poznávací zájezdy. Specializuji se zejména na níže uvedené oblasti práva, i přesto se na mne můžete.


Ověřený kontakt z katalogu firem ÉTER. Dobře se orientujeme zejména v Evropě, v oblasti Alp. Akreditované školící středisko, školení řidičů profesionálů i referentů.


Jsme schopni zajistit programy na přání i za velmi zajímavé ceny. Cestovní agentura CA-LERA. Zaměřujeme se na zájezdy pobytové, poznávací, exotika, tuzemsko, aerobik u moře, lázně.


Dovolená přes internet snadno a rychle. Tento výpis má pouze informativní charakter. Doporučujeme informace ověřit v oficiálním veřejném rejstříku. Czech Republic, On this page. Velký výběr zájezdů a last minute od 3pojištěných Ck.


Naše cestovní kancelář funguje na trhu let, vlastníme koncesi na provozování CK a jsme řádně pojištěni proti úpadku u pojišťovny ERV (certifikáty viz. KONTAKT). Disponujeme certifikovanými průvodci v různých jazycích (angličtina, francoužština, němčina, finština, ruština, španělština…). Art Photography - Umělecké fotografie. Z nařízení vlády jsme byli nuceni uzavřít naše pobočky.


Toto nařízení je aktuálně platné od 14. Vyberte si cestovku z okresu Ústí nad Orlicí, se kterou pojedete na svou dovolenou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky