pátek 26. května 2017

Cukrářská výroba beroun

MIMA cukrářská výroba Beroun. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Golden Pacific Café, Pardubický perník - Novotný, MFOO. Snažíme se shromáždit kavárny a cukrárny v lokalitě Beroun a okolí, ve kterých si můžete dát svoji oblíbenou kávu nebo kam si můžete zajít na nějaký ten mls. Cukrárny a kavárny Beroun.


Vítáme Vás na prezentaci - cukrářská výroba MIMA. Kromě běžných typů zákusků jsme schopni nabídnout i výrobu věcí poměrně netradičních, dorty na zakázku.

Ochutnejte také naše svatební dorty a ovocné dorty. Nabízíme Vám výrobu a dodávku. Pravděpodobně máte vypnutou podporu Javascriptu, pro lepší prožitek z prohlížení Najista jej doporučujeme zapnout. Používáním našich služeb dáváte souhlas s použitím cookie. Pak si jistě spolehlivě vyberete z našeho katalogu, který jsme vytvořili pro naše klienty.


O DorTýně: vytvoří vzhledem i chutí originální dorty a dezerty pro Vaši svatbu, narozeninovou oslavu, oslavu jubilea, firemní večírek, prezentaci, banquet. Po-Pá: - 17hod So: - 11hod Tel. Krásné, příjemné, klidné a útulné místo.

Vhodné na pořádání oslav, hostin atd. Ideální pro rodiny s dětmi. A jejich cukrářská výroba domácích zákusků a dortů z pravé šlehačky je chuťově nepřekonatelná. Detailní informace o firmě. Adresa, kontakty, otevírací doba, mapa vše přehledně na jednom místě.


Vítejte na domovské stránce tradiční české cukrárny s vlastní výrobou kvalitních dortů s vysokým standardem, výtečnými chlebíčky, spokojenými zákazníky a hlavně příjemným personálem, kterou naleznete v Rudné u Prahy u dálnice Dsměr Praha-Plzeň. Celé dorty a minidezerty je potřeba objednat minimálně pracovní dny předem! OTEVÍRACÍ DOBA RESTAURACE. CUKRÁRNA, KAVÁRNA, MLÉČNÝ BAR - LA FANTASIA. Dále nabízíme zákusky, minidezerty, vánoční pečivo, svatební koláče.


Výroba dle výběru z katalogu i na zakázku. Zpět na cukrárny a kavárny Beroun. V cukrárni ochutnáte veľké množstvo zákuskov ako sú rezy, špičky, veterníky, sacher torty či punčové rezy. Pre oslavu narodenín alebo svadbu si nechajte vyrobiť tortu na zákazku alebo pochúťky, ako sú svadobné koláčiky, či drobné cukrovinky a chlebíčky.


V současné době má cukrářská výroba cca 1obchodních partnerů, které pravidelně nebo individuálně zásobuje široké okolí. Je to síť prodejen COOP Jednota, cukrárny, kavárny, supermarket ESSO, domy s pečovatelskou službou, školní jídelny, závodní jídelny, kantýny apod. Záznamy jsou v katalogu firem rozděleny podle oborů činnosti firem.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.

Tradiční výroba trvanlivého perníku určeného k jídlu nebo jako dárkového předmětu. Celoroční i sezónní tvary, zakázková výroba. Možnost zakoupit hotové těsto a kornoutky s polevou, strouhaný perník.


Prodej koření – najdete u nás více jak 1druhů koření. Najdete u nás například cereální pečivo, koblihy, koláče, svatební koláčky, minizákusky, dorty, řezy, cukrářské polotovary a chléb. Markéta Blahovcová - Mima - cukrářská výroba Markéta Blahovcová - Mima - cukrářská výroba Vyrábíme široký sortiment cukrářských výrobků jako: zákusky, minidezerty, vánoční pečivo, dorty klasické, svatební, na firemní akce, s fotkou, obří, erotické i ovocné dorty.


Pekařské výrobky pro diabetiky. Modrej Beroun , Beroun.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky